Deloglasnik - Zobni asistent (m/ž) - Zgornji otok - Beli Medved d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Zobni asistent (m/ž)

Zgornji otok

Rok za prijavo:

V naravnem ambientu deluje center Beli medved, družinsko podjetje, ki ponuja vrhunske zobozdravniške in fizioterapevtske storitve. Z visoko usposobljeno ekipo, s skrbno izbranimi materiali, najnaprednejšimi aparati in izdelki ter preverjenimi in usposobljenimi partnerji zagotavlja center zdravstvene storitve na najvišji ravni, ki jih prepoznavajo številni pacienti iz Slovenije, Avstrije in Italije.

Opis delovnega mesta

V centu Beli medved iščemo okrepitve v vlogi zobnega asistenta/ zobne asistentke. Iščemo zanesljivo, skrbno, samoiniciativno in prijazno osebo za delo z zobozdravnikom za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Smo mlad povezan tim in v svoje vrste z veseljem sprejmemo novega člana/ članico.

Delovne naloge:
asistiranje zobozdravniku
vodenje administrativnih del
sterilizacija inštrumentov
koordinacija in naročanje pacientov
skrb za urejeno delovno okolje

Pogoji

- priporočene izkušnje s področja dela zobozdravstvene asistence
- znanje jezikov: tekoče razumevanje, govorjenje in pisanje slovenskega jezika, priporočljivo znanje angleškega ali nemškega jezika

Jeziki:

Slovenski (napredno), Angleški (napredno), Nemški (napredno)

Kaj vam ponujamo

Dolgoročno sodelovanje na podlagi uspešno opravljenega preizkusnega obdobja, urejeno delovno okolje v dobro stoječi ordinaciji, možnost izobraževanj, delo v prijetnem in timsko-naravnanem kolektivu, delo z najboljšimi materiali in napravami, redno plačilo, brezplačno parkirno mesto, čiščenje in likanje uniform, cenejše koriščenje storitev za naše zaposlene in svojce ter finančne stimulacije.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Kraj dela:

Gorenjska

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj