Deloglasnik - Slasčičar (m/ž) - Bohinj - Alpinia, turistično podjetje, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Slasčičar (m/ž)

Bohinj

Rok za prijavo:

Opis delovnega mesta

- prevzem surovin ter pripravo in zagotavljanje vrhunskih slaščic,
- čiščenje in pripravo osnovnih surovin,
- oblikovanje slaščic, pripravo tort in drugega peciva,
- usklajevanje tehnoloških postopkov za pravočasno in kakovostno pripravo naročil,
- premljanje in uvajanje kulinaričnih trendov,
- racionalno porabo in pravilno skladiščenje živil,
- zagotavljanje čistoče in higiene v kuhinji,
- skrb za varstvo pri delu in uporabo zaščitnih sredstev,
- sodelovanje z drugimi oddelki v hotelu ter pri popisih.

Delovno mesto se opravlja v hotelu Bohinj v Vili Muhr.

Pogoji

- izkušnje na področju slaščičarstva
- strast do ustvarjanja in inovativnost
- organiziranost in natančnost
- pripravljenost na timsko delo in učenje

Če želiš svoje znanje in kreativnost preizkusiti v našem timu, te vabimo, da nam pošlješ svoj življenjepis in kratko predstavitev prek portala Deloglasnik.

Kaj vam ponujamo

- delo v urejenem in kreativnem delovnem okolju v prestižnem hotelu
- možnost nadgradnje znanja
- stimulativno nagrajevanje

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Gorenjska

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj