Deloglasnik - Telefonist (m/ž) - Ljubljana - Trendmart d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Telefonist (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Trendmart d.o.o.

Trendmart je priznana zavarovalno zastopniška družba, ki že 18 let zanesljivo deluje na slovenskem trgu in svojim strankam ponuja varnost in finančno stabilnost skozi vsa življenska obdobja.

Naše glavno področje delovanja vključuje distribucijo življenjskih in premoženjskih zavarovanj, kjer poudarjamo celostno skrb za naše zavarovance – od zaščite njihovih prihodnjih načrtov do zagotavljanja varnosti v sedanjem trenutku ter obravnave preteklih izkušenj. Z našim motom, "Zavarujemo prihodnost, skrbimo za sedanjost, obdelujemo preteklost," ponujamo celovit pristop k zavarovanju, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah in globokem razumevanju potreb posameznikov in podjetij.

Sodelujemo z vsemi zavarovalnicami na slovenskem trgu, kar nam omogoča, da našim zavarovancem ponudimo širok nabor prilagojenih rešitev ter hkrati najugodnejše pogoje na zavarovalnem trgu.

Opis delovnega mesta

Če želite postati del dinamične in predane ekipe, ki daje prednost varnosti, zanesljivosti in profesionalnosti, vas vabimo, da se nam pridružite in soustvarjate uspešno prihodnost naših zavarovancev!

Si komunikativen, rad delaš z ljudmi in iščeš priložnost, kjer lahko izkoristiš svoje organizacijske spretnosti? Trendmart išče motiviranega telefonista, ki bo pomemben del naše ekipe!

Kaj bodo tvoje naloge?
- telefonsko dogovarjanje sestankov s strankami
- tesno sodelovanje z različnimi oddelki za zagotavlanje najvišje kakovosti naših storitev

Pogoji

Kaj pričakujemo od tebe?
- odlične komunikacijske veščine in samozavesten pristop
- samoiniciativnost, prilagodljivost in pozitiven odnos do dela
- veselje do timskega dela in dela z ljudmi
- osnovno znanje dela z računalnikom

Če iščeš dinamično delovno okolje, kjer je vsak dan priložnost za rast in napredek, te vabimo, da postaneš del našega uspešnega tima!

Kaj vam ponujamo

Kaj ti ponujamo?
- timsko delo v prijetnem delovnem okolju
- prenovljene pisarniške prostore
- osebni dohodek, sestavljen iz fiksnega in variabilnega dela, ki je odvisen od tvojih rezultatov
- vsa potrebna orodja za uspešno opravljanje nalog in podporo pri tvoji karierni rasti
- stalno mentorsko podporo ter redna usposabljanja in izobraževanja, da boš pri svojem delu še uspešnejši

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj