Deloglasnik - Srednja medicinska sestra / Zdravstveni tehnik v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti - pripravnik (m/ž) - Celje - SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Srednja medicinska sestra / Zdravstveni tehnik v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti - pripravnik (m/ž)

Celje

Rok za prijavo:

  • SPLOŠNA BOLNIŠNICA CELJE
  • Naslov: Oblakova ulica 5, 3000 Celje

Smo tretja največja bolnišnica v Sloveniji in osrednja zdravstvena ustanova v Savinjski regiji, ki zagotavlja nepretrgano specialistično zdravstveno varstvo na sekundarni ravni. S svojo dejavnostjo bistveno vplivamo na dostopnost, kakovost in učinkovitost zdravstvenih storitev v regiji, kamor gravitira do 300.000 prebivalcev. Naša organizacija nenehno vlaga v najnaprednejšo tehnologijo diagnostike in zdravljenja, zaposlenim pa nudi najširša možna interna in eksterna izobraževanja, redna napredovanja ter spodbudno, prijetno in varno delovno okolje.

SI PRIPRAVLJEN/A POMAGATI PACIENTOM IN HKRATI UŽIVATI V EDINSTVENEM TIMSKEM DUHU, KI GA NAJDEŠ LE MED ZDRAVSTVENIMI SODELAVCI?

Če si, potem je naša organizacija prava zate! Iščemo nove medicinske sestre/zdravstvenike, ki bi se nam pridružili na različnih oddelkih. Ne glede na to, ali te privlači kirurgija ali internistika, pri nas boš našel/la delo, ki bo ustrezalo tvojim željam in strokovnim ambicijam.

Pridruži se nam in postani del ekipe, ki se skupaj spopada z izzivi, se veseli uspehov in si nudi podporo. Vsak dan boš imel/a priložnost nekomu olajšati zdravljenje in bivanje v bolnišnici. Obljubljamo ti, da ti nikoli ne bo dolgčas, saj je vsak dan drugačen in poln priložnosti za učenje ter profesionalno rast.

Naši zaposleni uživajo v številnih ugodnostih, ki so del naše promocije zdravja pri delu, o katerih ti bomo več povedali na razgovoru.

»Srednja medicinska sestra / Zdravstveni tehnik v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti - pripravnik (m/ž)«

Tvoje naloge se bodo razlikovale glede na oddelek, vendar bodo vključevale:

  • izvajanje osnovne zdravstvene nege bolnikov
  • pripravljanje delovnih prostorov in bolnikov za različne preiskave itd

Pogoji za zasedbo delovnega mesta so:

  • izobrazba: srednja strokovna, srednja splošna, 0913 Zdravstvena nega in babištvo
  • cepljenje proti hepatitisu B in ošpicam

Nudimo:

  • trajanje zaposlitve: določen čas 6 mesecev
  • vrsta zaposlitve: polni delovni čas
  • urnik dela: večizmensko
SMO ZAPOSLENIM PRIJAZNA BOLNIŠNICA.

S tvojo predanostjo in našo podporo boš imel/-a priložnost graditi novo kariero v medicinski negi. Vlogo z življenjepisom pošljite preko portala Delolasnik ali na naslov: Služba za kadrovske zadeve, Oblakova ulica 5, 3000 Celje.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj