Deloglasnik - Servir II (m/ž) - Žalec - DOM UPOKOJENCEV FRANC SALAMON TRBOVLJE - ENOTA PREBOLD, PREBOLD
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Servir II (m/ž)

Žalec

Rok za prijavo:

  • DOM UPOKOJENCEV FRANC SALAMON TRBOVLJE - ENOTA PREBOLD, PREBOLD

Opis delovnega mesta

- pripravljanje in čiščenje živil
- priprava in pospravljanje pogrinjkov za oskrbovance
- serviranje obrokov
- priprava in serviranje hladnih in toplih napitkov ter slaščičarskih izdelkov v bifeju in obračunavanje iztržka bifeja
- čiščenje delovnih prostorov, posode, delovnih pripomočkov in strojev
- čiščenje pomožnih prostorov, jedilnice, garderobe, skladišč
- izvajanje del in nalog v skladu z delovnim planom po navodilu nadrejenega

Pogoji

- zahtevana je dokončana osnovna šola
- komunikativnost, natančnost, zanesljivost, prijaznost, tolerantnost
- aktivno znanje slovenskega jezika
- delovne izkušnje: 3 mesece

Strokovna izobrazba:

II. stopnja – dokončana osnovna šola

Delovne izkušnje (v letih):

0-1

Jeziki:

Slovenski (napredno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

- trajanje zaposlitve: nedoločen čas
- poskusno delo: 1 mesec
- delovni čas: 40 ur/teden
- delo v 2 izmenah
- 6 delovni tednik
- delo ob nedeljah, praznikih in dela prostih dnevih

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Kraj dela:

Savinjska

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj