Deloglasnik - Poslovni sekretar (m/ž) - Ljubljana - Medicofit d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Poslovni sekretar (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Medicofit d.o.o.
  • Naslov: Koprska ulica 106H, 1000 Ljubljana

Medicofit klinika razvija inovativno zdravljenje poškodb in bolečin, ki je osredotočeno na odpravljanje vzrokov nastanka težav in dolgoročno učinkovitost metod zdravljenja.

Z najsodobnejšo tehnologijo in lastnimi protokoli specializacije neoperativnega zdravljenja, Medicofit klinika že postaja eden izmed ključnih igralcev na področju zasebne medicine v Sloveniji. Podjetje je od svoje ustanovitve v letu 2021 zaposlilo več kot 50 strokovnjakov s področja ortopedije, fizioterapije in kineziologije.

Poslovni sekretar (m/ž)

V mednarodno priznani zasebni kliniki in hitro rastočem start upu zaposlijo poslovnega sekretarja (m/ž) za podporo strokovnemu vodstvu klinike.

Poslovni sekretar bo skrbel za podporo vodstvu pri širitvi poslovanja klinike iz osrednjeslovenske v primorsko in štajersko regijo. Delo bo potekalo na sedežu družbe Medicofit v Ljubljani. Medicofit klinika v letu 2025 odpira tudi nove pristope obravnave nevropatske bolečine onkoloških bolnikov in možnost naprednega ortopedskega zdravljenja. Poslovni sekretar bo skrbel za organizacijo pisarne in podporo managementu pri razvoju vseh novih področji zdravljenja Medicofit skupine.

Pričetek dela je 1. 11. 2024.

Plačilo: 2.100,00 € Bruto + Bonus

Pričakujejo vsaj 3 leta izkušenj s področja poslovne administracije. Zaželjene so izkušnje vodenja ekip, priprave in podpisovanja pogodb, pogajanja, kadrovanja, računovodstva, finančnega poslovanja. Izkušnje v zdravstvu niso pogoj, poznavanje zdravstva in medicine je zaželjeno.

Izjemno priložnost za sodelovanje v mladi ekipi zagonskega podjetja Medicofit bo pridobil Poslovni sekretar (m/ž) s posluhom za vizijo podjetja in dobrim razumevanjem dejanskih delovnih potreb start upa. Delo omogoča izredno hitro učenje, pridobivanje izkušenj in napredovanje. Delovno mesto je primerno za študente višjih letnikov ekonimije in diplomirane ekonomiste z visokimi ambicijami ter veliko zagona za delo.

Visok interes za dolgoročno delo v zasebni medicini in zdravstvu je pogoj za povabilo na prvi razgovor v Medicofit kliniko. Priprava poslovnega sekretarja vključuje mentorski program vodstva, obvezno 3 mesečno delo v zdravstveni administraciji in na recepciji matične poslovne enote.


Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj