Deloglasnik - Notranji oblikovalec (m/ž) - Ljubljana - PRIMA POHIŠTVO d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Notranji oblikovalec (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • PRIMA POHIŠTVO d.o.o.

Prima je mednarodno priznana blagovna znamka pohištva, ki izstopa predvsem po kakovosti in modernem dizajnu ter vedno boljših, funkcionalnih in naprednih rešitvah.

Naša zgodba se je začela leta 1995. Z leti se je družinsko podjetje razvilo v uspešen poslovni sistem z več kot 2000 zaposlenimi, lastne proizvodne zmogljivosti in razvejano maloprodajno mrežo s skoraj 70 saloni na trgu jugovzhodne Evrope. Skupina Prima danes na trgu izstopa kot največji domači proizvajalec pohištva.

Naši največji prednosti sta lastna ekipa za oblikovanje in lastna proizvodnja. Cilj Prima skupine je kupcu vedno ponuditi boljšo, modernejšo, funkcionalnejšo in naprednejšo rešitev, da bo lahko našel navdih in oblikoval svoj dom z najboljšim pohištvom po svojem okusu.

Nenehno delamo na poslovnem razvoju, izboljševanju obstoječe prodajne mreže, razvoju proizvodnje in produktov. Naš uspeh temelji na sodelovanju vseh naših zaposlenih, saj so vsi oddelki skupine Prima med seboj dobro povezani. Vsaka ideja, ki se začne v enem oddelku, potuje skozi celotno skupino, dokler rezultat ni odraz vseh naših vrednot.

Za odprtje maloprodajne enote v Ljubljani iščemo sodelavca ali sodelavko za delovno mesto:

Notranji oblikovalec (m/ž)

Za nas si idealen kandidat, če si oblikovalec uporabnih predmetov, stilist notranje opreme, lesarski tehnik, inženir grafične tehnologije, inženir oblikovanja materialov oz. tehnik ali inženir druge podobne stroke, ki ima željo navdušiti stranke s kombinacijami različnih barv, tkanin, dekorjev in materialov.

Prednost so predhodne izkušnje z delom v pohištveni industriji ali trgovini, ter želja do prodaje notranje opreme in svetovanje pri opremljanju prostorov. Zaželjeno je poznavanje surovin in trendov v pohištveni industriji. Obvezno je imeti vozniško dovoljenje B kategorije.

V kolikor se prepoznaš v zgornjem opisu in si želiš postati del uspešne in ambiciozne mednarodne ekipe, bodo tvoje naloge vključevale:

  • Ustvarjanje odnosov s kupci
  • Prepoznavanje potreb kupcev
  • Predstavitev proizvodov in prodajno svetovanje
  • Izdelavo idejnih rešitev v 3CAD programu in svetovanje pri celovitem oblikovanju interierja
  • Skrb za izgled in urejenost izdelkov ter salona
  • Preverjanje zadovoljstva strank

Za dosego tvojega cilja ti nudimo:

  • Izobraževanje in delovno okolje, ki vzpodbuja osebni in profesionalni razvoj
  • Delo v dinamičnem okolju znotraj velike delovne ekipe in mednarodnega podjetja
  • Stimulativno nagrajevanje
  • Razvoj kompetenc in osebne uspešnosti
  • Možnost internega napredovanja

„Bodi to kar si, ker cenimo tvoje delo.“

Če si zadovoljen na delovnem mestu, boš zadovoljen tudi v privatnem življenju. Tukaj smo, da ti pomagamo na tvoji poti do uspeha in pri doseganju tvojih ciljev. Tvoj uspeh je naš uspeh! Iz dneva v dan spremljamo tvoj napredek, te motiviramo, nagrajujemo in verjamemo vate. Cenimo in razumemo te. Vse, kar počneš, je pomembno.

Motivacijsko pismo s priloženim življenjepisom (CV) nam pošlji preko portala Deloglasnik do 15.10.2024.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj