Deloglasnik - Prodajni zastopnik - Sales Agent za področje Slovenije, Hrvaške in Srbije (m/f) - Nova Gorica - FIMAGO D.O.O.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Prodajni zastopnik - Sales Agent za področje Slovenije, Hrvaške in Srbije (m/f)

Nova Gorica

Rok za prijavo:

Podjetje Morello Gianluca Srl je proizvajalec visokokakovostnega pohištva za dnevne in spalne prostore, z blagovno znamko Bakokko. Podjetje ponuja luksuzno pohištvo po meri v klasičnem in tudi modernem slogu, ki odraža vrhunec italijanske ustvarjalnosti, dizajna ter mojstrstva v izdelavi. Njihovi izdelki krasijo prestižne domove, zgodovinske stavbe, hotelske lobije ter številne druge tipe dnevnih in spalnih prostorov po vsem svetu.

Opis delovnega mesta

Vaša naloga bo obiskovati obstoječe in iskati potencialne nove stranke na območju Slovenije, zaželena je širitev vaših aktivnosti tudi na Hrvaško in Srbijo. Promovirali boste izdelke, pridobivali boste povpraševanja in naročila, poskrbeli boste za dostavo tehnične dokumentacije strank našemu prodajnemu osebju, ki bo na tej osnovi pripravilo ponudbe in predloge za sodelovanje. Strankam boste zagotavljali podporo, odgovorni boste za uresničevanje prodajnih ciljev ter izvajanje prodajne strategije našega podjetja na trgu Slovenije ter zaželeno tudi Hrvaške in/ali Srbije. Bakokko pa vam zagotavlja celovito tržno in komercialno podporo, nudili vam bomo usposabljanja ter celovito in konstantno podporo pri vseh vaših aktivnostih.

Pogoji

Iskane kompetence:
- kandidat mora biti rezident Slovenije in obvladati slovenski jezik. Zaželeno je znanje hrvaškega in/ali srbskega jezika
- dobro razvite sposobnosti za vzpostavljanje odnosov s strankami, prilagodljivost in usmerjenost v reševanje težav
- izkušnje v pohištveni branži ali sorodnih panogah so prednost
- zaželeni so stiki z arhitekti, notranjimi oblikovalci in investitorji
- zahteva se dobro znanje angleškega jezika pisno in ustno, zaželeno znanje italijanskega jezika (ni pa nujno)
- kandidat ima svoj lastni s.p. ali d.o.o. ali je pripravljen, da odpre svojo dejavnost in sodeluje kot zunanji izvajalec

Jeziki:

Slovenski (odlično), Srbski (napredno), Hrvaški (napredno), Angleški (napredno), Italijanski (prednost)

Kaj vam ponujamo

Kaj podjetje ponuja:
- uvodno usposabljanje v italiji.
- nenehno tehnično usposabljanje.
- celovito tehnično in komercialno podporo
- provizijo v višini 10 % na realizirano in plačano realizacijo.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas, Partnersko sodelovanje

Druge informacije

Partnersko sodelovanje ni delovno razmerje v smislu Zakona o delu, temveč nezavezujoč odnos med dvema ali več pravnimi osebami v smislu določb Zakona o obveznih obveznostih.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj