Deloglasnik - Referent nabave in prodaje (m/ž) - Ljubljana - Alarm automatika d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Referent nabave in prodaje (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Alarm automatika d.o.o.

Alarm automatika d.o.o. je vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju integracije sistemov tehničnega varovanja (video nadzor, protivlomni alarmi, požarni alarmi, video domofonski sistemi, kontrola pristopa in registracija delovnega časa, integracija, centralizacija itd.). V 33 letih obstoja beležimo nenehno rast prometa, število zaposlenih, produktivnosti in drugih kazalnikov uspešnosti. Imamo lastna podjetja v 11 državah, več kot 200 zaposlenih, lasten razvoj programske opreme za integracijo sistemov tehnične zaščite, nagrajene inovacije in razvejano mrežo regionalnih partnerjev.
https://www.alarmautomatika.com/sl/

Opis delovnega mesta

Zakaj je to prava priložnost za vas?

Si želite delati v dinamičnem okolju, kjer vsak dan prinaša nove izzive in priložnosti za učenje? Če ste organizirani, komunikativni in vam prodaja ni tuja, imamo pravo priložnost za vas!

Pridružite se uspešnemu podjetju in izkoristite svoj potencial na delovnem mestu, ki vključuje redno delo z izdelavo računov in ponudb za stranke ter dnevno komunikacijo in sodelovanje s strankami. Vodili boste naročila opreme pri dobaviteljih, predvsem pri matičnem podjetju Alarm automatika d.o.o. Rijeka in odgovarjali boste na prodajna povpraševanja in sodelovali pri prodajnih aktivnostih. Zadolženi boste za prevzem in izdajo opreme ter administracijo B2B portala, kar vključuje urejanje kataloga in ažuriranje cenika.

Pogoji

Kaj iščemo?
Iščemo osebo z ekonomsko ali tehnično izobrazbo, ki ima odlične organizacijske, administrativne, komunikacijske in prodajne sposobnosti. Idealen kandidat mora biti natančen in zanesljiv, z visoko mero odgovornosti, prizadevnosti in iniciativnosti pri delu ter nagnjenosti k novim tehnologijam. Zahtevano je poznavanje MS Office paketa in hrvaškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje angleškega jezika. Iščemo timskega igralca z visokimi standardi delovne etike in poštenosti ter z vozniškim dovoljenjem B kategorije. Zaželene so izkušnje na podobnih delih.

Zaželeno je poznavanje sistema tehničnega varovanja in delo s sistemom Pantheon.

Če ste proaktivni, usmerjeni k timskemu delu in doseganju dogovorjenih ciljev ter pripravljeni na neprekinjeno izpopolnjevanje znanja, bomo z veseljem prejeli vašo prijavo in življenjepis s podrobnim opisom delovnih izkušenj.

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja, VII. univerzitetni programi / 2. bolonjska stopnja

Jeziki:

Angleški (osnovno), Hrvaški (osnovno)

Vozniško dovoljenje:

B

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

Kaj vam ponujamo

- delovno razmerje za nedoločen čas (s poskusno dobo)
- stimulativno okolje in nagrajevanje
- strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje
- delo v strokovnem in dinamičnem kolektivu v prijetnem okolju

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj