Deloglasnik - Proizvodni delavec (m/ž) - Lesce - Veriga k.f.,d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Proizvodni delavec (m/ž)

Lesce

Rok za prijavo:

Tovarna Veriga je bila ustanovljena leta 1922. Leta 1992 je bila narejena, patentirana in certificirana veriga RIVAL COMPACT, predhodnica današnjih avtomobilskih verig.Tak proizvodnji program in kakovost izdelkov je Verigo uvrščal med večje proizvajalce na evropskem in svetovnem trgu, zaradi česar so se verige izdelovale tudi za druge svetovno znane proizvajalce verig. V teh časih je Veriga zaposlovala več kot 1.500 delavcev. Leta 1998 se je podjetje lastniško preoblikovalo in preimenovalo v VERIGA K.F., d.o.o..Izdelki se prodajajo tako na domačem kot tudi na svetovnih trgih. Veriga z leti vedno bolj uspešno konkurira največjim svetovnim proizvajalcem verig in je vedno bolj prepoznavna pod svojo blagovno znamko VERIGA.

Opis delovnega mesta

- razrez materiala
- oprema materiala
- končno sestavljanje izdelkov
- pakiranje
- ustrezno razvrščanje izdelkov
- opravlja druge naloge, ki izhajajo iz potreb delovnega mesta, po navodilih nadrejenega

Pogoji

Obveznosti:
- zdravstveno sposoben
- delo opravljal vestno strokovno

Izobrazba:
- vsaj dokončana osnovnošolska izobrazba

Vaše prijave pričakujemo obvezno v slovenskem in angleškem jeziku preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

II. stopnja – dokončana osnovna šola, III. stopnja – nižje poklicno izobraževanje (2 letno), IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Kaj vam ponujamo

zaposlitev za določen čas z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Kraj dela:

Gorenjska

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj