Deloglasnik - Skrbnik ključnih kupcev (m/ž) - Novo mesto - EHC partners d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Skrbnik ključnih kupcev (m/ž)

Novo mesto

Rok za prijavo:

  • EHC partners d.o.o.

Opis delovnega mesta

Mednarodno industrijsko - distribucijsko podjetje z uveljavljeno blagovno znamko in dolgoletno tradicijo poslovanja na slovenskem trgu zaradi povečanega obsega poslovanja širi ekipo zaposlenih v svoji poslovni enoti na Dolenjskem. K sodelovanju vabijo komunikativno in odgovorno osebo z veseljem do dela v tehnični prodaji.

Opis delovnega mesta:
- učinkovita, zanesljiva in profesionalna podpora poslovnim kupcem (vodenje in vzdrževanje kvalitetnih odnosov s strankami, tehnična podpora in svetovanje)
- koordinacija aktivnosti med kupci ter prodajnimi procesi podjetja (sprejemanje in vodenje prejetih naročil, preverjanje razpoložljivosti izdelkov, usklajevanje ponudb glede cen in popustov z nadrejenimi v komerciali, pogajanja s kupci in priprava ponudb, sprejem strank, reševanje reklamacij in odprtih zadev, ...)
- izvajanje povezanih komercialno-administrativnih nalog v informacijskem sistemu (kupci, CRM, priprava in izdaja ponudb in računov)
- primarno pisarniško delo – glede na pripravljenost in ambicije možnost napredovanja v smeri postopnega obiskovanja kupcev in poslovnih partnerjev na terenu (tehnični in komercialne predstavitve izdelkov, iskanje novih priložnosti za sodelovanje)

Pogoji

- vsaj srednješolska izobrazba tehnične smeri (elektrotehnika, mehatronika, …)
- zaželeno 4 leta delovnih izkušenj v prodaji poslovnim kupcem (znotraj večjega prodajnega centra ali manjše specializirane prodajalne)
- poznavanje elektrotehničnega materiala
- ustrezne organizacijske in komunikacijske spretnosti
- odprtost za delo s strankami - prijaznost, vestnost, odgovornost
- vozniški izpit B kategorije
- poznavanje dela z računalnikom (MS Office orodja, …)

Če se prepoznate v predstavljenem opisu odgovornosti ter je nova karierna priložnost lahko zanimiva za vas, nam prosimo pošljite vašo prijavo z življenjepisom preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

- možnost profesionalnega strokovnega in kariernega razvoja v uveljavljenem mednarodnem podjetju
- dolgoročno zanesljiva zaposlitev
- konkurenčno plačilo znotraj panoge
- delovni čas od 8 – 16h in prosti vikendi
- poskusno delo 6 mesecev

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj