Deloglasnik - Strokovnjak za varjenje, ključavničarstvo, elektro in montažerska dela (m/ž) - Slovenija, tujina - ONYX HR , kadrovske rešitve, proizvodnja, posredništvo, trgovina, montaža in druge storitve, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Strokovnjak za varjenje, ključavničarstvo, elektro in montažerska dela (m/ž)

Slovenija, tujina

Rok za prijavo:

  • ONYX HR , kadrovske rešitve, proizvodnja, posredništvo, trgovina, montaža in druge storitve, d.o.o.
  • Spletna stran: https://onyxhr.eu/

Onyx HR d.o.o. je mlado, dinamično podjetje, ki od leta 2018 uspešno izvaja projekte v tujini. Sodelujemo s strankami iz avtomobilske, kovinske in gradbene industrije.

Opis delovnega mesta

Iščemo zunanje izvajalce, s.p.-je, ki delujejo na področju varilske, ključavničarske, elektro ali montažerske stroke in zaposlujejo strokovnjake s tega področja. Če ste pripravljeni sprejeti izziv in sodelovati pri projektih v tujini, vas vabimo, da se nam pridružite.

Pogoji

Pogoji za sodelovanje:
- zaželeni so strokovnjaki na svojem področju z ustreznimi izkušnjami
- obvezno je pogovorno znanje nemščine in angleščine zaradi dela v tujini
- iščemo podizvajalce (s.p.-je), ki zaposlujejo urejene, odgovorne, samoiniciativne in komunikativne posameznike

Naše podjetje organizira projekte v tujini, predvsem v Nemčiji, na Nizozemskem in Belgiji. Za prevzem posameznih projektov iščemo podizvajalce z lastnim s.p.-jem, ki so skupaj s svojimi zaposlenimi pripravljena za delo na tujih trgih.

Jeziki:

Nemški (osnovno), Angleški (osnovno)

Kaj vam ponujamo

Pridružite se nam:
Če imate lasten s.p. in želite sodelovati pri mednarodnih projektih ter ste pripravljeni sprejeti nove izzive, nas kontaktirajte za več informacij.

Vrsta zaposlitve:

Partnersko sodelovanje

Partnersko sodelovanje ni delovno razmerje v smislu Zakona o delu, temveč nezavezujoč odnos med dvema ali več pravnimi osebami v smislu določb Zakona o obveznih obveznostih.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj