Jasna chalet v svojo ekipo nove restavracije v Jasni vabi:
Sous chief (m/ž)
Prijavi se do 16.10.2024.
Opis del in nalog:
- Priprava hrane po novem meniju treh dežel, ki nam ga je sooblikoval lokalni kuharski mojster Uroš Štefelin,
- predpriprava živil, priprava in dekoriranje tako hladnih kot toplih jedi po dnevnih menijih in jedilnem listu in a la carte,
- priprava hrane za različne dogodke (npr. poroke, pikniki,..),
- pomoč pri skladiščenju, skrb za optimalno količino zalog, pomoč pri dnevnem naročanju gostinskega materiala,
- izvajanje drugih nalog skladno z delokrogom delovnega mesta za katere je strokovno usposobljen in izpolnjuje zahteve iz naslova varnosti in zdravja pri delu.
Izbranemu kandidatu nudimo:
- Redno delovno razmerje s polnim delovnim časom, lahko tudi s.p.,
- poskusno delo 2 meseca,
- urejene delovne pogoje,
- delo v trajnostnem resortu Jasna Chalet 4*,
- dinamično in ustvarjalno delovno okolje,
- redno in dobro plačilo,
- možnost izobraževanja,
- možnost začasne nastanitve s plačanima prvima dvema mesecema bivanja,
- z izbranimi kandidati bo sklenjena pogodba o zaposlitvi za določen čas, iz razloga sezonskega dela,
- po koncu sezone možnost zaposlitve za nedoločen čas,
- plača: do 3400 EUR bruto.
Od kandidatov pričakujemo:
- Zaključena V. stopnja ustrezne smeri oz ustrezne delovne izkušnje za samostojno delo,
- zaželene izkušnje na podobnem delovnem mestu,
- osnovno znanje slovenskega jezika,
- pasivno znanje angleškega jezika,
- smisel za pripravo hrane,
- osebne lastnosti (natančnost, odgovornost, poštenost, visoka stopnja higiene in osebne urejenosti, občutek za red in čistočo, organizacijske sposobnosti, prijaznost, komunikativnost, kreativnost),
- pripravljenost na izmensko delo in delo med vikendi.
Če želite postati del naše pravljične ekipe in prispevati k nepozabni izkušnji naših gostov, vas vabimo, da nam pošljete svoj življenjepis preko portala Deloglasnik ali pokličete na tel. številko 041 903 090.