Deloglasnik - Področni svetovalec I, šifra I017111 (m/ž) - Krško - AJPES
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Področni svetovalec I, šifra I017111 (m/ž)

Krško

Rok za prijavo:

  • AJPES
  • Naslov: Tržaška cesta 16, 1000 Ljubljana

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve je v obdobju 2002-2024 postala eden izmed ključnih akterjev, ki v Sloveniji zagotavlja transparentnost poslovnega okolja in z objavo množice podatkov o podjetjih in njihovem poslovanju skrbi za varnost udeležencev v pravnem prometu. V tem obdobju je vzpostavila in upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je moč pridobiti informacije za varnejše in bolj pregledno poslovno okolje.

Če si želite zaposlitve v instituciji kot je Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES), vam lahko ponudimo zaposlitev v Izpostavi AJPES Krško, na naslovu Cesta 4. julija 42, 8270 Krško, kjer objavljamo prosto delovno mesto

POSLOVNI SEKRETAR VII/1, šifra J027005 (m/ž)
- za nedoločen čas

Glavne delovne naloge kandidata bodo:

  • priprava in posredovanje odgovorov in pojasnil na strokovno zahtevnejša vprašanja poslovnih subjektov v zvezi s področjem dela,
  • sprejemanje podatkov in dokumentacije, preverjanje pravilnosti prejetih podatkov ter odpravljanje napak v sodelovanju s poslovnimi subjekti,
  • izdelovanje izpisov in posredovanje podatkov s področja dela poslovnim subjektom,
  • izvajanje najzahtevnejših nalog, razen vodenja prekrškovnih postopkov, s področja registracije poslovnih subjektov,
  • sodelovanje z drugimi organi in institucijami pri opravljanju postopkov registracije poslovnih subjektov,
  • dajanje pobud za razvijanje in uvajanje novih storitev,
  • izdelovanje informacij in analiz s področja dela,
  • vodenje in odločanje v upravnih postopkih,
  • delo s strankami in
  • opravljanje drugih zahtevnejših nalog s področja dela.

Pogoji:

  • za VII/1 tarifni razred: visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali visokošolska strokovna izborazba (prva bolonjska stopnja) ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ekonomske oziroma družboslovne smeri (6/2),
  • najmanj 3 leta delovnih izkušenj,
  • opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na drugi stopnji,
  • tekoče znanje slovenskega jezika,
  • zelo dobro znanje angleškega jezika in
  • 6-mesečno poskusno delo.

V primeru, da kandidat nima opravljenega strokovnega izpita, mora strokovni izpit iz upravnega postopka opraviti v treh mesecih od sklenitve pogodbe o zaposlitvi.

Za izvajanje nalog je priporočeno poznavanje: dobra usposobljenost kandidata za delo s standardnimi programskimi orodji MS Office; poznavanje splošnih informacijskih orodij za pripravo dokumentov, podatkov in analiz ter orodij za delo z bazami podatkov, poznavanje predpisov s področja dostopa do informacij javnega značaja, varstva osebnih podatkov in integriteta.

Pričakovane kompetence kandidata: potrebna je samoiniciativnost, samoorganiziranost, interdisciplinarnost, strokovnost in funkcionalna usposobljenost, zavzemanje za kakovost, pripadnost in etičnost, komunikativnost, natančnost, veselje do dela s strankamiter pozitiven odnos do dela.

Zagotovljeno je mentorstvo ob uvajanju in urejeno delovno okolje. Ponujamo osnovni 34. plačni razred, ki se v primeru že doseženih stopenj napredovanj v javnem sektorju upošteva pri določitvi višjega plačnega razreda. Nudimo tudi motivacijski dodatek za doseganje ciljev v obliki izplačila redne delovne uspešnosti, vaše izkušnja pa se ovrednotijo še z dodatkom na delovno dobo. Ponujamo vam stabilno delovno okolje, povrnemo stoške prevoza na delo in malice, za vašo varno prihodnost poskrbimo s plačilom dodatnega pokojninskega zavarovanja za javne uslužbence ter ugodnejšega kolektivnega zavarovanja za poškodbe pri delu in izven dela.

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Izbrani kandidat bo delo opravljal v poslovnih prostorih Izpostave AJPES Krško, na naslovu Cesta 4. julija 42, 8270 Krško. Rok za prijavo je 8 dni od objave javnega razpisa na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje.

Vabimo vas, da pisne ponudbe s kratkim življenjepisom, opisom strokovnih znanj, pridobljenih veščin in delovnih izkušenj, ter s priloženimi dokazili o izpolnjevanju zgoraj navedenih razpisnih pogojev pošljete do 24. 9. 2024 na naslov: AJPES, Služba za pravne, kadrovske in druge splošne naloge, Tržaška cesta 16, 1000 Ljubljana, z označbo »SVETOVALEC I-KK«. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana preko portala Deloglasnik, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Neizbrane kandidate bomo o izbiri po elektronski poti pisno obvestili v osmih dneh po zaključenem postopku izbire na elektronski naslov kandidata, ki ga je sporočil v ponudbi za namen obveščanja o neizbiri. Za dodatne informacije o izvedbi postopka pokličite v kadrovsko službo AJPES, tel. 01/4774-107, o vsebini področja dela pa lahko pokličete vodjo izpostave, tel. 07/48-82-930.

V besedilu javnega razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Številka: 110-59/2024-1

Ljubljana, 16. 9. 2024

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj