Deloglasnik - Sodelavec v komerciali (m/ž) - Višnja Gora - Tornado plus d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec v komerciali (m/ž)

Višnja Gora

Rok za prijavo:

Trgovina in proizvodnja visokokakovostnih izdelkov s področja kmetijstva, industrije, gradbeništva in široke potrošnje.

TORNADO PLUS je podjetje z lastno proizvodnjo, ki se ukvarja s trženjem embalaže in pakirnih materialov, predvsem na področju industrije, kmetijstva, gradbeništva in široke potrošnje. Več o nas najdete na: https://www.tornadoplus.eu/

V našo sredino vabimo VEČ SODELAVCEV V KOMERCIALI za delo na domačem in tujem trgu ter nabavi, ki so prepričani v lastne sposobnosti in predani cilju, željni izzivov in so jih sposobni uresničiti tako za podjetje kot zase. Ni potrebno, da so JUNAKI, je pa zaželjeno, da ne dvomijo vase in v svoje sposobnosti graditve poslovnih odnosov. Ponujamo dobro plačilo, ki pa ga kandidat z našo pomočjo udejanji sam in je kreator tako svoje plače kot tudi dinamike dela s kupci in dobavitelji.

Sodelavec v komerciali (m/ž)

Usposobili vas bomo za:

  • samostojnega komercialista za delo na tujem trgu
  • samostojnega komercialista za slovenski trg in Adria regije
  • samostojnega nabavnika predvsem za delo s tujimi nabavnimi trgi
  • asistenta v prodaji kot pomoč pri financah in kontrolingu

Ponujamo priložnost za dinamično delo na domačem in tujem trgu, komunikacijo s celim svetom, prvenstveno na trgih EU, službena potovanja in izmenjavo izkušenj z različnimi narodi ter kulturami.

Edini stavek, ki ga neradi slišimo je » Ne moremo ! », saj smo prepričani, da lahko ponudimo kupcu najboljše pogoje ( ceno, kvaliteto, dober odnos, hitrost dobave, ipd …), zato naš bodoči sodelavec lahko hitro doseže uspeh v prodaji. V našo ekipo ste vabljeni le najboljši, ob veliki želji po uspehu in potrditvi boste tudi ustrezno nagrajeni. »Samo nebo je meja !« Plačilo za delo ni omejeno navzgor, vaše delo s kupci/dobavitelji vas bo več kot dobro nagradilo. Zato nas ne obremenjujte kandidati, ki iščete službo, temveč samo vase prepričani in samostojni kandidati, ki iščete svojo veliko priložnost in dobro plačilo.

Vaše ponudbe za sodelovanje s TORNADO PLUS bomo še posebno veseli, če bomo prepoznali, da je namenjena nam, ne vsem ostalim podjetjem na portalu. V kolikor boste prepoznali, da je ta oglas vaša priložnost, vas vabimo, da nam pošljete svojo ponudbo za sodelovanje.

Prednost bomo dali kandidatu, ki:

  • ga odlikujejo urejenost, komunikativnost, dinamičnost, samoiniciativnost, sposobnost samostojnega dela, prilagodljivost, odgovornost in natančnost
  • ima dobro znanje tujih jezikov nemščine in angleščine / italijanščine
  • ima izkušnje in znanje dela s trgi Adria regije in govori te jezike
  • ima strokovno izobrazbo min VI/1 s področja ekonomske, komercialne ali tehnične smeri
  • ima razvite prodajne in pogajalske veščine, visoko delovno vnemo ter ga veseli delo z ljudmi
  • je računalniško pismen
  • ima vozniški izpit B kategorije in je pripravljen potovati

Kandidatu bomo nudili:

  • redno zaposlitev za nedoločen čas, s 3 mesečnim poskusnim delom
  • stimulativno plačilo / osnovna plača in delež od ustvarjenega RVC, regres in božični bonus
  • samostojno, zanimivo in razgibano delo v dinamičnem in strokovnem kolektivu
  • možnost dokazovanja svojih sposobnosti v delu s tujimi partnerji
  • delavcu in družini prijazno okolje
  • možnost uporabe službenega telefona, računalnika, avtomobila za službene potrebe

Vaše prijave z motivacijskim pismom zakaj ste prav vi najboljša izbira za TORNADO PLUS in priloženim življenjepisom nam lahko pošljete preko portala Deloglasnik do vključno 05.10.2024.

Veselimo se vaših prijav, TORNADO PLUS d.o.o.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj