Deloglasnik - Referent v enoti proizvodnje (m/ž) - Pivka - Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Referent v enoti proizvodnje (m/ž)

Pivka

Rok za prijavo:

  • Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)

Pivka perutninarstvo d.d. je vrhunski in inovativen ponudnik kvalitetnega in zdravega mesa ter izdelkov proizvedenih na naraven in okolju prijazen način.

Skupina Pivka – Delamaris je podjetje v slovenski lasti, ki ponuja visokokakovostno piščančje meso ter piščančje in ribje jedi. Smo družbeno odgovorno podjetje. Usmerjeni smo v razvoj, proizvodnjo in pozicioniranje raznolikih in trajnostnih prehranskih rešitev. Naša ekipa združuje več kot 500 predanih sodelavcev in sodelavk, ki zagotavljajo najvišje standarde priprave in distribucije izdelkov v več kot 28 držav po vsem svetu.

Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov blagovnih znamk Pivka in Njami. Pivka upravlja celotno verigo vrednosti: pripravo krme, rejo piščancev v sodelovanju z lokalnimi družinskimi farmami, predelavo mesa, trženjem in prodajo. Podjetje deluje od leta 1959. Več informacij na www.pivkap.si.

Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Naši najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v mediteranskem olju. Naši praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov, konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Podjetje razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ima tradicijo že od leta 1879. Več informacij na www.delamaris.si

Opis delovnega mesta

Z namenom dolgoročnega sodelovanja iščemo kandidata za zasedbo delovnega mesta: Referent (m/ž) (v enoti proizvodnja).

Opis delovnega mesta:
- opravljanje administrativne in operativne podpore procesom v proizvodnji
- knjiženje proizvodnih dogodkov v informacijski sistem ali xls bazo
- izvajanje kontrolinga nad evidencami proizvodnih postopkov
- vodenje evidence delovnega časa, pripravljanje drugih poročil in analiz
- upravljanje z dokumentacijo

Lokacija dela: sedež družbe Pivka d.d., Pivka.

Pogoji

Kandidat bo odgovoren za:
- pravilen vnos podatkov
- ažurnost in urejenost dokumentacije

Pričakujemo
- najmanj V. stopnjo izobrazbe

V kolikor ste natančni, imate zanimanje za delovne procese in želite postati del uspešne proizvodne ekipe, vas vabimo, da oddate vlogo za zaposlitev preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja

Kaj vam ponujamo

- delovno razmerje za določen čas 12 mesecev s poskusnim delom 3 mesece
- možnost podaljšanja delovnega razmerja
- izobraževanje za delo z internimi informacijskimi sistemi, možnost napredovanja
- prijetno delovno okolje

Vrsta zaposlitve:

Določen čas

Druge informacije

Kraj dela:

Goriška

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj