Deloglasnik - Električar, industrijski električar, mehanik ali servisni tehnik (m/ž) - Švica - W&K Gesellschaft für Industrietechnik mbH
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Električar, industrijski električar, mehanik ali servisni tehnik (m/ž)

Švica

Rok za prijavo:

S SKUPINO W&K DO KARIERNEGA PREBOJA V ŠVICI!

Ali si proaktivni

Električar, industrijski električar, mehanik ali servisni tehnik (m/ž)

, pripravljeni na revolucionarne spremembe v svoji stroki?

V skupini W&K – ki po vsem svetu zaposluje več kot 1,500 zadovoljnih sodelavk in sodelavcev - ne ponujamo le delovnih mest, temveč gradimo izjemne kariere, prežete s smislom, inovativnostjo in številnimi perspektivami.

ODKRIJ RAZNOLIKOST SKUPINE W&K:

  • Globalna avantura: Razvij svojo mednarodno kariero, prebij se v ospredje globalnih inovatorjev in s svojim delom vplivaj na sodobne projekte v Švici, Evropi in po vsem svetu.
  • Arzenal za profesionalni vzpon: Izstreli svojo spretnost na novo raven z lastnim kompletom orodij, state-of-the-art napravami in delovno opremo, ki odseva visok profesionalni standard.

DOSEŽI ZVEZDE SVOJE KARIERE NA KRILIH SKUPINE W&K:

  • Priložnosti: Podaj se na izjemno poklicno pot s pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas v Švici, kjer so možnosti prav tako neomejene kot tvoje ambicije.
  • Tvoj trud se bo izplačal: Odkleni vrata v kariero, ki nagrajuje odličnost z začetno letno plačo do 80.000 CHF. Za vsak delovni dan boš prejel tudi dnevnice v višini 20,00 CHF.
  • Razišči prihodnost v Švici: Razišči bogato paleto priložnosti v Švici in neguj svoj potencial v prefinjenem, a toplem vzdušju – tako v karieri kot v zasebnem življenju.
  • Kultura inovacij: Uspevaj v okolju, polnem ustvarjalnosti, kjer je vsak dan nova priložnost za ustvarjanje mojstrovin.
  • Odprta srca in odprti umi: Doživi toplino podporne skupnosti, odprte pogovore in delovno mesto, kjer so vsi cenjeni.
  • Družinske zadeve: Gre za kakovost življenja in iskanje srečnega ravnovesja med delom, prijatelji in družino. Tvoja potovanja v domovino bodo finančno podprta.

PRISPEVAJ S SVOJIMI IZKUŠNJAMI:

  • Tehnično znanje:
    Električar: Odkleni vrata inovacijam s svojimi izkušnjami v elektriki, elektroniki ali elektrotehniki.
    Mehanik in servisni tehnik: Poleg temeljnega znanja, ki si ga prejel v mehaniki, si razvil celovito razumevanje industrijske montaže, postal usposobljen za vzdrževanje in popravilo opreme ter spretno obvladaš izzive premikov strojev in sistemov.
  • Jezikovno znanje: Zmožnost artikuliranega izražanja v angleškem jeziku in praktična uporaba nemščine sta tvoja aduta za nemoteno in učinkovito opravljanje delovnih nalog.
  • Pustolovski duh: Razvij in pospeši svojo kariero v razburljivem ritmu, ki ga narekujejo vodilne industrijske panoge našega časa.
  • Mobilnost: Z vozniškim dovoljenjem kategorije B ne le dokazuješ svojo prilagodljivost, ampak tudi pripravljenost, da se z lahkoto spopadeš z izzivi na različnih lokacijah.

OSVETLI POT SVOJE KARIERE V SKUPINI W&K!

Ali čutiš magnetno privlačnost? Si pripravljeni postati briljanten član naše izjemne ekipe? Začni svojo pot s skupino W&K in uživaj v karieri, ki osupljuje s potencialom in izjemnimi dosežki!

Ali želite izvedeti več?

Naša HR skupina ti bo z veseljem prisluhnila.

E: kariera@wk-industrietechnik.de

T: +49 160 9566 18 12

T: +386 40 573 501

F: facebook.com/WKGMBH

W: wk-industrietechnik.com

Get in touch

get in touch

Skupina W&K: Pionirji industrijskih inovacij od leta 1985.

Skupina W&K je odločilna sila v dinamičnem svetu industrijske montaže in avtomatizacije vse od leta 1985. Prisotni smo na različnih kontinentih, smo arhitekti ambicioznih projektov naših cenjenih strank in spreminjamo drzne vizije v otipljiv uspeh.

Naši zaposleni so utrip W&K-jeve evolucije – arhitekti naše ekspanzije. Ti izjemni posamezniki presegajo običajne vloge, so iskrice genialnosti, ki poganjajo inovativnost in odličnost, usmerjajo našo korporativno ladjo in so zavezniki na poti do vrha.

Uresniči svoje ambicije v skupini W&K, kjer bodo tvoja poklicna pot in osebne težnje dobile prostor za rast. Naša kultura odprtih vrat in transparentnosti ustvarja platformo za delovanje s smislom, kjer ima vsak možnost vtisniti svoj odtis za prihodnost.

Izstopamo z zavzetim in osebnim pristopom k rešitvam, kjer je vsaka interakcija zaznamovana z avtentičnostjo. Če si pripravljen premikati meje mogočega, te vabimo, da se nam pridružiš v oblikovanju prihodnosti.

V skupini W&K je vsak nov talent dodatek k našemu raznolikemu mozaiku uspehov. Odloči se za pot, kjer izstopajoča inovacija in skupni dosežki definirajo tvoj karierni vzpon. Dobrodošel!

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj