Deloglasnik - Prodajni svetovalec segmenta gradbeništva na terenu Štajerske regije (m/ž) - Ptuj, Maribor - Hilti Slovenija d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Prodajni svetovalec segmenta gradbeništva na terenu Štajerske regije (m/ž)

Ptuj, Maribor

Rok za prijavo:

Opis delovnega mesta

Pridružite se naši ekipi in si poglejte naša odprta delovna mesta:

Prodajni svetovalec segmenta gradbeništva na terenu Štajerske regije z možnostjo kariernega razvoja (m/ž).

V podjetju Hilti, svetovno priznanem mednarodnem podjetju z ugledno blagovno znamko, vabimo sodelavca/-ko, ki si želi karierne rasti. Za vse, ki bi se želeli osebno in strokovno izpopolnjevati, imamo oblikovane kadrovske sisteme za podporo in razvoj zaposlenih. Nudimo priložnost dela na različnih področjih predvsem v prodaji, marketingu in v inženiringu, s krepitvijo vaših veščin, ter s postopnim kariernim napredovanjem skozi leta, pa možnost napredovanja do višjih pozicij.

Poslanstvo delovnega mesta je skrb za izbrane stranke, katerim preko svetovanja in demonstriranja proizvodov doprinaša k izboljšanju njihove produktivnosti. Stranke, ki uporabljajo Hilti proizvode so profesionalna podjetja z renomiranimi kompetencami in pričakujejo kompetentnega sogovornika, zato imajo kandidati s tehničnim predznanjem iz tega področja prednost pri zaposlitvi oziroma morajo biti sposobni v kratkem času osvojiti nova tehnična znanja.

Delo je terensko in obsega dnevno uporabo službenega vozila za obiskovanje obstoječih kupcev na podlagi zelo kvalitetne baze podatkov ter pridobivanje novih strank; naši kupci so podjetja različnih velikosti – gradbinci, mizarji, zidarji, pleskarji, kovinarji, od manjših obrtnikov do velikih podjetij, ki sodelujejo na največjih in najbolj zahtevnih projektih na področju gradbeništva. Delovni sestanki in demonstracije proizvodov potekajo v poslovnih prostorih in na deloviščih na terenu. V začetnem obdobju zaposlitve boste za hitrejše pridobivanje znanja o naših produktih deležni mednarodnih treningov, poleg tega pa vam bo v pomoč notranja ekipa strokovnjakov (ekipa inženirjev in produktni marketing) ter obširna Hilti Online knjižnica, ki je zakladnica znanja in treningov.

Kraj dela: Ptuj z okolico, Maribor.

Pogoji

Če imate:
- V. stopnjo izobrazbe ekonomske oz. poslovne smeri, morda v kombinaciji s tehnično izobrazbo, zelo zaželjena univerzitetna ali visoka izobrazba
- dobro znanje angleškega jezika
- vsaj 1 - 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ali področju dela
- poznavanje dela z MS Office paketom
- zelo dobre komunikacijske veščine (pisne in ustne)
- zaželene izkušnje s svetovanjem kupcem na terenu
- željo biti del mednarodnega tima ali pa celo graditi kariero izven meja Slovenije
- vozniško dovoljenje B kategorije

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Delovne izkušnje (v letih):

1-3

Jeziki:

Angleški (napredno)

Vozniško dovoljenje:

B

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

Hilti nenehno skrbi za zadovoljstvo zaposlenih z:
- obsežnim uvajalnim šolanjem in rednimi izobraževanji za krepitev strokovnosti na vašem področju dela, možnost uporabe obširne Hilti Online knjižnice, ki je zakladnica znanja in treningov
- osebnim in strokovnim razvojem v mednarodnem okolju (80% vodstvenih pozicij se zasede interno)
- rednimi anonimnimi raziskavami o zadovoljstvu zaposlenih in izboljšavami na podlagi izsledkov (prejemnik certifikata Best Employer)
- rednimi povratnimi informacijami o poslovanju podjetja za vse zaposlene
- spodbujanjem samoiniciativnosti in proaktivnosti pri delu
- konkurenčnim plačilom za opravljeno delo
- dodatnimi 5 dnevi dopusta (za celotno koledarsko leto) poleg zakonsko določene osnove
- možnostjo vključitve v prostovoljno dopolnilno pokojninsko zavarovanje po 12 mesecih zaposlitve
- službenim računalnikom, telefonom, službenim avtom z možnostjo uporabe v zasebne namene

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj