Deloglasnik - Svetovalec strankam za segment strojnih in elektro inštalacij za podravsko in pomursko regijo (m/ž) - Podravska regija, Pomurska regija - Hilti Slovenija d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Svetovalec strankam za segment strojnih in elektro inštalacij za podravsko in pomursko regijo (m/ž)

Podravska regija, Pomurska regija

Rok za prijavo:

Opis delovnega mesta

Pridružite se naši ekipi in si poglejte naša odprta delovna mesta:

Svetovalec strankam za segment strojnih in elektro inštalacij za podravsko in pomursko regijo z možnostjo kariernega razvoja (m/ž).

V podjetju Hilti, svetovno priznanem mednarodnem podjetju z ugledno blagovno znamko, vabimo v ekipo 2 nova sodelavca/-ki, in sicer en svetovalec strankam, ki bo pokrival segment strojnih ter drug, ki bo pokrival segment elektro inštalacij. Za vse, ki bi se želeli osebno in strokovno izpopolnjevati, imamo oblikovane kadrovske sisteme za podporo in razvoj zaposlenih. Nudimo priložnost dela na različnih področjih predvsem v prodaji, marketingu in v inženiringu, s krepitvijo vaših veščin, ter s postopnim kariernim napredovanjem skozi leta, pa možnost napredovanja do višjih pozicij.

Poslanstvo delovnega mesta je skrb za izbrane stranke, katerim preko svetovanja in demonstriranja proizvodov doprinaša k izboljšanju njihove produktivnosti. Stranke, ki uporabljajo Hilti proizvode so profesionalna podjetja, strokovna, z renomiranimi kompetencami in kot takšna pričakujejo kompetentnega sogovornika, zato imajo kandidati s tehničnim predznanjem iz tega področja prednost pri zaposlitvi oziroma morajo biti sposobni v kratkem času osvojiti nova tehnična znanja.

Delo je terensko in obsega dnevno uporabo službenega vozila za obiskovanje obstoječih kupcev na podlagi zelo kvalitetne baze podatkov ter pridobivanje novih strank; naši kupci so podjetja različnih velikosti, ki sodelujejo na največjih in najbolj zahtevnih projektih na področju inštalacij. Delovni sestanki in demonstracije proizvodov potekajo v poslovnih prostorih in na deloviščih. V začetnem obdobju zaposlitve boste za hitrejše pridobivanje znanja o naših produktih deležni mednarodnih treningov, prav tako pa vam bo v pomoč notranja ekipa strokovnjakov in obširna Hilti Online knjižnica, ki je zakladnica znanja in treningov.

Pogoji

Če imate:
- V. stopnjo izobrazbe ekonomske oz. poslovne smeri, morda v kombinaciji s tehnično izobrazbo, zelo zaželjena univerzitetna ali visoka izobrazba
- dobro znanje angleškega jezika
- vsaj 1 - 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu ali področju dela
- poznavanje dela z MS Office paketom
- zelo dobre komunikacijske veščine (pisne in ustne)
- zaželene izkušnje s svetovanjem kupcem na terenu
- željo biti del mednarodnega tima ali pa celo graditi kariero izven meja Slovenije
- vozniško dovoljenje B kategorije

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Delovne izkušnje (v letih):

1-3

Jeziki:

Angleški (napredno)

Vozniško dovoljenje:

B

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj