Deloglasnik - Gostinski administrator (m/ž) - Postojna - Postojnska jama, d.d.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Gostinski administrator (m/ž)

Postojna

Rok za prijavo:

  • Postojnska jama, d.d.

Opis delovnega mesta

V ekipo gostinskega dela Parka Postojnska Jama delodajalca Postojnska jama d.d. vabimo dinamično in proaktivno osebo za opravljanje dela na delovnem mestu:

Gostinski administrator (m/ž).

Vaše delo bo obsegalo:
- dnevni pregled delovnih nalog za kuhinjo ter priprava plana porabe materiala glede na povpraševanje
- odgovornost za interne prenose blaga/premike živil med gostinskimi obrati
- skrb za dnevno pripravo in vodenje različnih evidenc: malice zaposlenih, opravljene ure zaposlenih ipd.
- sodelovanje z vodjem gostinstva pri pripravi cenikov, določanju cen ter uvrščanjem artiklov na cenike in spremljanje gibanje cen
- obračun izdanega blaga/storitev (vavčerji) gostom, t.j.: od skupin, penzionskih zajtrkov in večerij
- skrb za HACCP v kuhinjah vključno s popisi temperatur in čiščenjem
- sodelovanje z različnimi oddelki družbe ter zunanjimi dobavitelji/partnerji
- pregled nad delovno obleko zaposlenih v kuhinjah (naročanje, odjave, zamenjave, reklamacije …)
- skrb za čistočo in urejenost delovnih prostorov ter upoštevanje vseh predpisov iz varstva pri delu
- izvajanje vseh nalog v skladu z zakoni, internimi predpisi ter navodili vodje
- izvajanje drugih nalog skladno z delovno usposobljenostjo, navodili oziroma po nalogu vodje

Skrb za zaloge in mesečne inventure (štetje, tehtanje, …) za doseganje optimalne količine zalog, kar vključuje:
- sprotne odpise in popise materiala,
- skrb za pravilno/dnevno vodenje evidenc o nabavi in porabi živil v nabavnem programu (urejanje šifrantov, povezovanje artiklov s ceniki, priprava normativov, …)
- pripravo mesečnih zaključkov ter obračuni kuhinjskih marž

Delo z blagajnami:
- izvajanje dnevnih zaključkov
- vnos in urejanje cen na blagajnah
- vnos in urejanje šifer za zaposlene ter študente

Pogoji

- doseženo V. oz. višjo stopnjo izobrazbe
- poznavanje materialov in živil, ki se uporabljajo v gostinstvu
- doslednost in redoljubnost, poštenost, natančnost, analitičnost
- poznavanje HACCP sistema
- dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter
- odlično znanje slovenskega jezika, znanje dodatnega tujega jezik je zaželeno

Prednost pri izbiti bodo imeli kandidati z izkušnjami z delom v kuhinji in poznavanjem organizacije komercialne kuhinje, kot tudi z izkušnjami iz gostinstva.

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja

Jeziki:

Slovenski (odlično)

Kaj vam ponujamo

- zanimivo, samostojno in odgovorno delo v uveljavljenem podjetju
- praviloma dopoldansko delo, skladno z urnikom obratovanja kuhinje
- redno zaposlitev in delo v prijetnem kolektivu
- možnost osebnega razvoja in dodatnega izobraževanja
- možnost napredovanja, stimulativno plačilo in nagrajevanje uspešnosti

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj