Gostinski administrator (m/ž)
Postojna
Rok za prijavo:
- Postojnska jama, d.d.
Opis delovnega mesta
V ekipo gostinskega dela Parka Postojnska Jama delodajalca Postojnska jama d.d. vabimo dinamično in proaktivno osebo za opravljanje dela na delovnem mestu:Gostinski administrator (m/ž).
Vaše delo bo obsegalo:
- dnevni pregled delovnih nalog za kuhinjo ter priprava plana porabe materiala glede na povpraševanje
- odgovornost za interne prenose blaga/premike živil med gostinskimi obrati
- skrb za dnevno pripravo in vodenje različnih evidenc: malice zaposlenih, opravljene ure zaposlenih ipd.
- sodelovanje z vodjem gostinstva pri pripravi cenikov, določanju cen ter uvrščanjem artiklov na cenike in spremljanje gibanje cen
- obračun izdanega blaga/storitev (vavčerji) gostom, t.j.: od skupin, penzionskih zajtrkov in večerij
- skrb za HACCP v kuhinjah vključno s popisi temperatur in čiščenjem
- sodelovanje z različnimi oddelki družbe ter zunanjimi dobavitelji/partnerji
- pregled nad delovno obleko zaposlenih v kuhinjah (naročanje, odjave, zamenjave, reklamacije …)
- skrb za čistočo in urejenost delovnih prostorov ter upoštevanje vseh predpisov iz varstva pri delu
- izvajanje vseh nalog v skladu z zakoni, internimi predpisi ter navodili vodje
- izvajanje drugih nalog skladno z delovno usposobljenostjo, navodili oziroma po nalogu vodje
Skrb za zaloge in mesečne inventure (štetje, tehtanje, …) za doseganje optimalne količine zalog, kar vključuje:
- sprotne odpise in popise materiala,
- skrb za pravilno/dnevno vodenje evidenc o nabavi in porabi živil v nabavnem programu (urejanje šifrantov, povezovanje artiklov s ceniki, priprava normativov, …)
- pripravo mesečnih zaključkov ter obračuni kuhinjskih marž
Delo z blagajnami:
- izvajanje dnevnih zaključkov
- vnos in urejanje cen na blagajnah
- vnos in urejanje šifer za zaposlene ter študente
Pogoji
- doseženo V. oz. višjo stopnjo izobrazbe
- poznavanje materialov in živil, ki se uporabljajo v gostinstvu
- doslednost in redoljubnost, poštenost, natančnost, analitičnost
- poznavanje HACCP sistema
- dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter
- odlično znanje slovenskega jezika, znanje dodatnega tujega jezik je zaželeno
Prednost pri izbiti bodo imeli kandidati z izkušnjami z delom v kuhinji in poznavanjem organizacije komercialne kuhinje, kot tudi z izkušnjami iz gostinstva.
Strokovna izobrazba:
V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program, VI/2. visokošolski strokovni programi /1. bolonjska stopnja
Jeziki:
Slovenski (odlično)
Kaj vam ponujamo
- zanimivo, samostojno in odgovorno delo v uveljavljenem podjetju
- praviloma dopoldansko delo, skladno z urnikom obratovanja kuhinje
- redno zaposlitev in delo v prijetnem kolektivu
- možnost osebnega razvoja in dodatnega izobraževanja
- možnost napredovanja, stimulativno plačilo in nagrajevanje uspešnosti
Vrsta zaposlitve:
Določen čas, Nedoločen čas
Druge informacije
Kategorije:
Kraj dela:
PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO
Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!
Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?
Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?
Nepravilen e-poštni naslov
Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.