Deloglasnik - Sestavljalec sestavin in sistemov (m/ž) - Žiri - Espada d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sestavljalec sestavin in sistemov (m/ž)

Žiri

Rok za prijavo:

  • Espada d.o.o.

Podjetje ESPADA, kadrovska agencija, ki se ukvarja z iskanjem in zagotavljanjem kakovostnega kadra za potrebe delodajalcev. Naša prednost je, da vam v kratkem času zagotovimo najboljši možen kader in tako ažurno zadovoljimo vaše kadrovske potrebe, ne glede na področje vaše dejavnosti. Potrudimo se, da čimbolj prilagodimo vašim kadrovskim potrebam, zahtevam in željam.

Opis delovnega mesta

Ste spretni, natančni in navdušeni nad sestavljanjem kompleksnih sistemov?

Ugledno podjetje, vodilno na področju hidrostatičnih pogonskih sistemov, širi svojo ekipo in vabi zanesljivega in izkušenega sestavljalca sestavin in sistemov.

Podjetje se osredotoča na razvoj in proizvodnjo vrhunskih hidravličnih rešitev, ki zagotavljajo učinkovito in trajnostno delovanje v različnih industrijskih panogah. Iščemo posameznika, ki bo s svojo preciznostjo in strokovnostjo pripomogel k sestavljanju visokokakovostnih izdelkov, ki ustrezajo našim strogim standardom.

Če uživate v delu s tehničnimi komponentami, ste natančni in imate strast do sestavljanja, vas vabimo, da se pridružite ekipi. Nudimo vam stimulativno delovno okolje, priložnosti za strokovni razvoj in možnost, da postanete del podjetja, ki ceni vaše sposobnosti in predanost.

opis delovnega mesta:
- sestavljanje sestavin in hidravličnih komponent, ki se izdelujejo v ponavljajočih serijah po natančno določenih tehnoloških postopkih
- funkcijsko preizkušanje najzahtevnejših hidravličnih sestavin in sistemov, ki se izdelujejo posamično ter izdelovanje kvalifikacijskih testov

Pogoji

- veselje do tehnike in hidravlike
- ročne spretnosti
- željo do učenja
- dobre analitične sposobnosti in visoko raven natančnosti
- izobrazbo tehnične smeri
- veliko mero odgovornosti in zanesljivosti

Postanite ključni člen v naši proizvodnji in skupaj soustvarjajmo prihodnost hidravlične tehnologije!

Kaj vam ponujamo

- možnost dolgoročnega sodelovanja
- redno in stimulativno plačilo (do 10% mesečno) ter udeležbo pri dobičku
- odličen topel obrok v podjetju
- delo v čisti, svetli proizvodnji
- mentorstvo, možnost strokovnega usposabljanja in napredovanja znotraj podjetja
- dinamično delo v prijetnem kolektivu
- delo poteka v dveh izmenah

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj