Deloglasnik - Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž) - Ljubljana - Interblock d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Interblock d.o.o.

Interblock je vodilni proizvajalec luksuznih elektronskih igralnih naprav z več kot 30 letno tradicijo v igralniški industriji. Svetovno prepoznavna blagovna znamka Interblock s svojim inovativnim pristopom ter s kvaliteto svojih produktov kontinuirano določa merilo v industriji. Podjetje je prisotno na svetovnem tržišču, s sedežem podjetja v Mengšu in večjimi hčerinskimi družbami v Las Vegasu, Macau in Sydneyu. Podjetje je znano po inovativnih rešitvah, miselnosti, ki je usmerjena v doseganje ciljev in fleksibilnem delovnem okolju.

Iščemo motivirane oblikovalce zvoka, ki želijo delovati v globalno prepoznavnem in uspešnem podjetju. K prijavi vabimo kandidate z izkušnjami na področju oblikovanja zvoka.

Pridružite se nam na delovnem mestu:

Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž)

Lokacija dela: Ljubljana

Odgovornosti:

  • izdelava zvočnih učinkov in glasbene spremljave za igre, z uporabo internih posnetkov, komercialnih knjižnic in avtorskih del
  • priprava zvočnih vsebin glede na tehnične zahteve in dobre prakse
  • primernost in pravočasnost zvočnih vsebin glede na potrebe posameznega projekta
  • spremljanje trendov in tehnologij v panogi ter vključevanje le-teh v svoje delo

Zahteve delovnega mesta:

  • več kot 2 leti delovnih izkušenj na področju oblikovanja zvokov, prednost imajo kandidati z izkušnjami v igralništvu
  • izrazita želja in strast do zvočnega oblikovanja ter dobro razumevanje tehničnih zahtev in težav pri ustvarjanju zvoka za interaktivne produkte.
  • izkušnje z ustvarjanjem zvočnih pipeline-ov
  • visoka stopnja strokovnosti z uporabo profesionalne zvočne strojne in programske opreme
  • sposobnost konstruktivnega sprejemanja povratnih informacij in popravljanja zvočnih učinkov za doseganje želenih rezultatov

Delo je za nedoločen čas s šest mesečnim poskusnim delom. Več o prednostih dela v Interblocku, vam zaupamo na osebnem srečanju.

 

Prijavite se lahko prek portala Deloglasnik življenjepisom v slovenskem in / ali angleškem jeziku, skupaj z dokazili o izpolnjevanju pogojev in predstavitvijo do 20.09.2024.

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj