Deloglasnik - Višji svetovalec področja II, šifra I017160 (m/ž) - Krško - AJPES
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Višji svetovalec področja II, šifra I017160 (m/ž)

Krško

Rok za prijavo:

  • AJPES

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve je v obdobju 2002-2024 postala eden izmed ključnih akterjev, ki v Sloveniji zagotavlja transparentnost poslovnega okolja in z objavo množice podatkov o podjetjih in njihovem poslovanju skrbi za varnost udeležencev v pravnem prometu. V tem obdobju je vzpostavila in upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je moč pridobiti informacije za varnejše in bolj pregledno poslovno okolje.

Če iščete zaposlitev v instituciji kot je Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES), vam lahko ponudimo zaposlitev v Izpostavi AJPES Krško, na naslovu Cesta 4. julija 42, 8270 Krško, kjer objavljamo prosto delovno mesto

VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA II, šifra I017160 (m/ž)
- za nedoločen čas

Glavne delovne naloge kandidata bodo:

  • spremljanje predpisov s področja dela
  • sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv
  • dajanje pojasnil za izvajanje nalog s področja dela
  • sodelovanje s poslovnimi subjekti, pristojnimi institucijami, z drugimi organizacijskimi deli
  • izdelovanje najzahtevnejših informacij, analiz in poročil s področja dela
  • objavljanje podatkov, informacij in analiz v publikacijah in na spletnem portalu AJPES
  • sodelovanje pri izvajanju projektnih nalog
  • dajanje pobud za razvijanje in uvajanje novih storitev
  • vodenje in odločanje v postopkih o prekrških
  • vodenje in odločanje v zahtevnih upravnih postopkih
  • opravljanje drugih najzahtevnejših nalog s področja dela

Pogoji:

  • za VII/2 tarifni razred: univerzitetni program (prejšnji) ali magisterij stroke (2. bol. stopnja) družboslovne smeri
  • najmanj 5 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu iste stopnje izobrazbe ali za eno stopnjo nižje
  • tekoče znanje slovenskega jezika
  • 6 - mesečno poskusno delo
  • strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na drugi stopnji
  • preizkus znanja za vodenje in odločanje v postopkih o prekrških.

V primeru, da kandidat nima opravljenega strokovnega izpita in preizkusa, mora strokovni izpit iz upravnega postopka opraviti v treh mesecih od sklenitve pogodbe o zaposlitvi, preizkus znanja za vodenje in odločanje v postopkih o prekrških pa v enem letu od sklenitve pogodbe o zaposlitvi.

Za izvajanje nalog je priporočena: dobra usposobljenost kandidata za delo s standardnimi programskimi orodji MS Office, poznavanje splošnih informacijskih orodij za pripravo dokumentov, podatkov in analiz ter orodij za delo z bazami podatkov; poznavanje predpisov s področja dostopa do informacij javnega značaja in varstva osebnih podatkov, integriteta, profesionalnost, sposobnosti za delo s strankami, pripravljenost za vključevanje v različne strokovne in projektne skupine.

Pričakovane kompetence kandidata: samostojnost, logičnost in analitično razmišljanje, samoiniciativnost, samoorganiziranost, ustvarjalnost in inovativnost, timsko delo, vodstvene sposobnosti, strokovnost in funkcionalna usposobljenost, zavzemanje za kakovost, pripadnost in etičnost, komuniciranje ter natančnost, veselje do dela s strankami ter pozitiven odnos do dela. Zaželeno je, da ima kandidat vozniški izpit B kategorije.

Zagotovljeno je mentorstvo ob uvajanju in urejeno delovno okolje. Osnovni plačni razred delovnega mesta: 38 (oz. bruto 2030,17 €).

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Izbrani kandidat bo delo opravljal v poslovnih prostorih AJPES, Izpostava Krško, na naslovu Cesta 4. julija 42 v Krškem. Rok za prijavo je 15 dni od objave javnega razpisa na spletni strani AJPES, na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje in na zaposlitvenem portalu Deloglasnik.

Vabimo vas, da pisne ponudbe s kratkim življenjepisom, opisom strokovnih znanj, pridobljenih veščin in delovnih izkušenj, ter s priloženimi dokazili o izpolnjevanju zgoraj navedenih razpisnih pogojev pošljete do 6. 9. 2024 na naslov: AJPES, Služba za pravne, kadrovske in druge splošne naloge, Tržaška cesta 16, 1000 Ljubljana, z označbo »VIŠJI SVETOVALEC PODROČJA II-KK«. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana preko portala Deloglasnik, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Neizbrane kandidate bomo o izbiri po elektronski poti pisno obvestili v osmih dneh po zaključenem postopku izbire na elektronski naslov kandidata, ki ga je sporočil v ponudbi za namen obveščanja o neizbiri. Za dodatne informacije o izvedbi postopka lahko pokličete v kadrovsko službo AJPES na tel. št. 01/4774-226, o delovnem področju razpisanega delovnega mesta pa pokličite na tel. št. 07/4882-930.

V besedilu javnega razpisa uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške

Številka: 110-57/2024-1

Ljubljana, 22. 8. 2024

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj