Deloglasnik - Delavec za najzahtevnejša proizvodnja dela - delavec na sterilizaciji (m/ž) - Pivka - Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Delavec za najzahtevnejša proizvodnja dela - delavec na sterilizaciji (m/ž)

Pivka

Rok za prijavo:

  • Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)

Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu.

Opis delovnega mesta

- izvajanje procesa sterilizacije skladno z predpisanim tehnološkim postopkom in drugih najzahtevnejših proizvodnih del
- upravljanje avtoklavov
- interna manipulacija blaga
- vodenje evidenc
- urejanje delovnega okolja

Kandidat bo odgovoren za pravočasno in ustrezno izveden proces sterilizacije, ukrepanje in obveščanje v primeru nepravilnosti.

Delo poteka v proizvodnji konzervne linija na naslovu Kal 1, Pivka.

Pogoji

- zaključena osnovnošolska izobrazba
- osnovna računalniška pismenost

Zaželena je tudi usposobljenost za upravljanje električnega paletnega vozička in izpit za viličarja.

Kandidat mora izpolnjevati tudi psihofizične sposobnosti kot so natančnost in zanesljivost, ročne spretnosti, splošna telesna pripravljenost, sposobnost za delo na višini in za delo s stroji.

Kaj vam ponujamo

- delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas 12. mesecev in z 1. mesečnim poskusnim delom z možnostjo podaljšanja delovnega razmerja
- stimulativno plačilo, prijetna delovna ekipa

Vrsta zaposlitve:

Določen čas

Druge informacije

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj