Deloglasnik - Tehnolog / Inštruktor pekarstva - inštruktor slaščičarstva na terenu (m/ž) - Krško - ISOTEK, zastopanje in prodaja, d.o.o., ZDOLE
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Tehnolog / Inštruktor pekarstva - inštruktor slaščičarstva na terenu (m/ž)

Krško

Rok za prijavo:

  • ISOTEK, zastopanje in prodaja, d.o.o., ZDOLE

Podjetje Isotek d.o.o. je generalni zastopnik v Sloveniji nemškega podjetja Ireks, katero je eno vodilnih v svetu pekarstva in slaščičarstva.

Opis delovnega mesta

Oseba bo zadolžena za podporo strankam (pekarne, slaščičarne, hoteli) po Sloveniji.

Pogoji

Izobrazba:
- srednja poklicna; Živilska tehnologija

Prednost bodo imele osebe z izkušnjami v branži, ni pa pogoj.

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Delovne izkušnje (v letih):

2

Jeziki:

Slovenski (osnovno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

Delovno mesto poteka na terenu od ponedeljka do petka v dopoldanskem času.

Delovnemu mestu pripada službeno vozilo, mobilni telefon, računalnik ter tablica.

Po uspešno opravljenem 12 mesečnem poskusnem delu, obstaja možnost dolgoročnejše zaposlitve.

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Spodnjeposavska

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj