Deloglasnik - Serviser industrijske opreme (m/ž) - Grosuplje - TOP TEH d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Serviser industrijske opreme (m/ž)

Grosuplje

Rok za prijavo:

  • TOP TEH d.o.o.

Opis delovnega mesta

Vabljeni v servisno ekipo TOP TEH, ki skrbi za nemoteno delovanje industrijske opreme. Odgovorni boste za pripravo na zagon in zagon / prevzem opreme in uvajanje / skrbno in redno vzdrževanje / odpravo motenj in popravila in nadgradnje. Naše stranke so večinoma uspešna podjetja v industriji brizganja plastike, delo je terensko s sedežem v Grosuplju.

Trenutno je odprto delovno mesto za serviserja z možnostjo razvoja kariere v smeri hladilnih sistemov, tako da bomo veseli tudi kandidatov z znanjem hladilne tehnike. Ker gre za zelo specifično področje dela je obvezno tehnično znanje (strojništvo/elektro ali podobna smer) in razumevanje shem, specifično znanje o delovanju opreme pa lahko osvojite pri nas.

Smo dobavitelj tehnološko najbolj dovršene opreme in strokovna podpora od faze planiranja do izvedbe na ključ pri integraciji opreme v proizvodne procese. Imamo štiri področja, ki se med seboj prepletajo: stroji za brizganje plastike / oprema za predelavo plastike / stroji za recikliranje / industrijski hladilni sistemi. Naša oprema strankam predstavlja konkurenčno prednost, zato je naša servisna ekipa pripravljena na vse faze skrbi za to opremo. Vabljeni.

Pogoji

Pričakujemo:
- izkušnje ali znanje s področja elektrotehnike/strojništva
- komunikacijske sposobnosti v angleškem jeziku za lažjo komunikacijo z dobavitelji
- veljaven izpit B kategorije in pripravljenost za terensko delo
- samostojnost, usmerjenost v rešitve, zagnanost

Zaradi narave dela se bo pri nas dobro počutil posameznik, ki uživa v fleksibilnosti in raznolikosti dela ter je samostojen in samoiniciativen.

Prijave sprejemamo prek portala Deloglasnik.

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

- fleksibilen delovnik po dogovoru pon-pet
- službeno vozilo (Ford Custom), mobitel, tablica in prenosni računalnik v osebno rabo
- variabilen delež plače, dodatki na strokovnost, 13. plača, izredne nagrade
- soudeležba v letnem dobičku podjetja
- redno zaposlitev s poskusno dobo in kasnejšo možnostjo napredovanja, iščemo dolgoročnega člana kolektiva
- delovno mesto, kjer lahko izkoristite samostojnost in fleksibilnost

Vsak serviser dobi službeno vozilo tudi v osebno rabo, tako da je začetek dela lahko odhod od doma brez dnevnih postankov na sedežu.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj