Deloglasnik - Finančno računovodski referent (m/ž) - Pivka - Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Finančno računovodski referent (m/ž)

Pivka

Rok za prijavo:

  • Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)

Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu.

Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov. S skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice ter reje piščancev na lokalnih družinskih farmah ter s sledljivostjo in nadzorom vseh postopkov predelave mesa, je Pivka prva v Sloveniji pridobila dva certifikata Višja kakovost in sicer za izdelke z omega 3 maščobnimi kislinami in selenom ter jih potrdila tudi s certifikatom Izbrana kakovost. Podjetje ima več kot 60 letno tradicijo. Več na www.pivkap.si. Video proizvodnja Pivka

Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v Mediteran olju. Bogastvo zgodb odličnih ribjih dobrot ima že več kot 140-letno tradicijo, ki se prenaša na mlajše generacije, ki iščejo nove okuse že pripravljenih prigrizkov brez glutena, bogatih z omega 3 maščobnimi kislinami in vitaminom D. Praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov; brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Družba razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ostaja pojem vrhunske kakovosti, ki je poznana v več kot 25-ih državah širom sveta. Več na www.delamaris.si.

Opis delovnega mesta

V skupini Pivka z zagnanostjo, inovativnostjo in odgovornostjo skrbimo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije živilskih izdelkov blagovnih znamk Pivka, Njami in Delamaris.

V svoj kolektiv vabimo sodelavca/ko na delovno mesto:

Finančno računovodski referent (m/ž).

Opis delovnega mesta:
- knjiženje poslovnih dogodkov
- izvajanje plačilnega prometa
- vodenje materialnega knjigovodstva, registra osnovnih sredstev in drobnega inventarja
- vodenje evidenc, pripravljanje poročil
- sodelovanje pri revizijah

Pogoji

- najmanj V. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri
- odlično usposobljenost za delo z urejevalniki besedil, preglednicami, medmrežjem, elektronsko pošto
- spretnost pri delu z dokumentacijo, natančnost
- vozniški izpit B kategorije

Kandidate vabimo, da pošljejo ponudbo preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje, VI/1. višješolski strokovni program

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

- delovno razmerje za nedoločen čas s poskusnim delom v trajanju 6 mesecev
- možnost izobraževanja
- stimulativno delovno okolje

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj