Deloglasnik - Vzdrževalec (m/ž) v Delamarisu - Pivka - Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Vzdrževalec (m/ž) v Delamarisu

Pivka

Rok za prijavo:

  • Skupina Pivka (Pivka perutninarstvo d.d., Delamaris d.o.o.)

Skupina Pivka - Delamaris je vrhunski ponudnik piščančjega mesa ter že pripravljenih piščančjih in ribjih jedi. Pri proizvodnji daje prednost zagotavljanju zdrave, varne in okusne hrane ter skrbi za okolje in naravne vire. Združuje več kot 500 sodelavcev in sodelavk iz Slovenije, Hrvaške in Srbije, ki skrbijo za zagotavljanje najvišjih standardov priprave in distribucije izdelkov v več kot 25 držav po vsem svetu.

Pivka perutninarstvo izstopa z visoko kakovostjo inovativnih piščančjih izdelkov za žar in peko ter številnih barjenih izdelkov. S skrbnim nadzorom krme iz lastne mešalnice ter reje piščancev na lokalnih družinskih farmah ter s sledljivostjo in nadzorom vseh postopkov predelave mesa, je Pivka prva v Sloveniji pridobila dva certifikata Višja kakovost in sicer za izdelke z omega 3 maščobnimi kislinami in selenom ter jih potrdila tudi s certifikatom Izbrana kakovost.

Delamaris je ponudnik visoko kakovostnih ribjih izdelkov iz povsem naravnih sestavin. Najbolj poznani izdelki so tradicionalna Turistična pašteta, skuše z zelenjavo Izola Brand, Weekend in Picnic ter Fileti skuše v Mediteran olju. Bogastvo zgodb odličnih ribjih dobrot ima že več kot 140-letno tradicijo, ki se prenaša na mlajše generacije, ki iščejo nove okuse že pripravljenih prigrizkov brez glutena, bogatih z omega 3 maščobnimi kislinami in vitaminom D. Praktični izdelki so, enako kot nekoč, brez vsakršnih aditivov; brez konzervansov, ojačevalcev okusa in barvil. Družba razvija tudi novo blagovno znamko mesnih konzerviranih jedi Delatera. Podjetje ostaja pojem vrhunske kakovosti, ki je poznana v več kot 25-ih državah širom sveta.

Opis delovnega mesta

Smo močno, stabilno in stalno rastoče slovensko podjetje z dolgoletno tradicijo v živilski industriji.

Zaradi velikih investicij, ki jih že izvajamo, ter širitve in večanja proizvodnih kapacitet in seveda posodobitve in krepitve proizvodnje celotnega podjetja, vabimo v svoje vrste izkušene ali malo manj izkušene vzdrževalce, ki znajo poprijeti za orodje, znajo pravilno pristopiti k reševanju popravil, znajo pri delu razmišljati, se znajo samostojno odločati in so se pripravljeni naučiti skrbeti za vzdrževanje novih strojev in ostale opreme.

Opis delovnega mesta:
- opravljanje vzdrževalnih del na postrojenjih, inštalacijah, objektih in pripadajoči infrastrukturi, v primeru usposobljenosti tudi na področju energetike
- vzdrževanje in pripravljanje delovnih sredstev, orodij, rezervnih delov
- sodelovanje pri zagonu postrojenj
- sodelovanje pri montaži opreme
- ukrepanje v primeru ugotovljenih odstopanj

Kandidat bo odgovoren za strokovno, kakovostno in pravočasno izvedeno vzdrževanja in soodgovoren za nemoten potek proizvodnega procesa.

Pogoji

- IV. raven izobrazbe tehnične smeri
- vozniški izpit B kategorije
- osnovna usposobljenost za delo z urejevalniki besedil, preglednicami, medmrežjem, elektronsko pošto
- osnovna razen znanja angleškega jezika
- zaželen izpit za voznika viličarja

Kandidate vabimo, da pošljejo pisne ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev preko portala Deloglasnik.

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno)

Jeziki:

Angleški (osnovno)

Vozniško dovoljenje:

B

Kaj vam ponujamo

Nudimo konkurenčno plačilo, nagrajujemo uspešno izvedena dela in projekte, spodbujamo izobraževanje, podpiramo tako individualizem kot timsko delo. Poleg tega pa vas pri nas čaka še vrsta ostalih bonusov, ki jih boste lahko kot zaposleni deležni ob rednem in dobrem opravljanju svojih zadolžitev vsak mesec.

Nudimo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 2 meseca. Delo poteka v dopoldanski izmeni.

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj