Deloglasnik - Pripravljalec živil v skladišču (m/ž) - Ljubljana - Espada d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Pripravljalec živil v skladišču (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • Espada d.o.o.

Podjetje ESPADA, kadrovska agencija, ki se ukvarja z iskanjem in zagotavljanjem kakovostnega kadra za potrebe delodajalcev. Naša prednost je, da vam v kratkem času zagotovimo najboljši možen kader in tako ažurno zadovoljimo vaše kadrovske potrebe, ne glede na področje vaše dejavnosti. Potrudimo se, da čimbolj prilagodimo vašim kadrovskim potrebam, zahtevam in željam.

Opis delovnega mesta

- pakiranje in rezanje zelenjave in sadja
- poznavanje različnih vrst sadja in zelenjave ter njihovih lastnosti
- ločevanje uničenega, poškodovanega, neprimernega sadja in zelenjave
- enoizmensko delo od nedelje do četrtka, občasno delo ob petkih

Pogoji

Pričakujemo:
- pripravljenost za delo v skladišču
- predhodne izkušnje niso potrebne
- pripravljenost sodelovanja v skupini
- prijazno, organizirano in natančno osebo

Pridružite se našemu dinamičnemu timu in skupaj gradimo uspešno prihodnost!

Kaj vam ponujamo

- enoizmensko delo
- dolgoročno zaposlitev
- fiksno redno plačilo, regres, stimulacijo, dodatek na nedeljsko delo ter delo na praznik

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj