Deloglasnik - Terenski predstavnik (m/ž) - Slovenija - One Pint d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Terenski predstavnik (m/ž)

Slovenija

Rok za prijavo:

  • One Pint d.o.o.

Podjetje One Pint d.o.o. je generalni uvoznik največjih svetovnih znamk craft (specialnega) piva iz celega sveta. Naše artikle prodajamo v Ho>ReCa in retail segmentu. V Ljubljani imamo tudi prvi in največji slovenski beershop - Pivoljub.

Opis delovnega mesta

Iščemo prodorno, komunikativno, zanesljivo in odgovorno osebo za pospeševanje prodaje obstoječim strankam na terenu in iskanju novih strank.

Pogoji

Pričakujemo odgovorno, delovno, pošteno in prodorno osebo, ki je vešča komunikacije s strankami in, ki dobro sodeluje s preostalo ekipo.

Kaj vam ponujamo

Nudimo delo v sproščenem kolektivu, urejeno delovno okolje, redna plačila, službeno vozilo in dodatne poslastice za vse ljubitelje piva.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj