Deloglasnik - Sodelavec v turistični agenciji (m/ž) - Šempeter v Savinski dolini - Turistična agencija Ojla d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Sodelavec v turistični agenciji (m/ž)

Šempeter v Savinski dolini

Rok za prijavo:

  • Turistična agencija Ojla d.o.o.

Turistična agencija Ojla je družinsko podjetje s 35-letnimi izkušnjami iz Šempetra v Savinjski dolini, ki se organizacije počitnic in izletov loteva drugače, kot drugi. Predvsem je naša ekipa zelo srčna in nam je mar za to, da so naši potniki zadovoljni in da pridejo domov polni lepih spominov. Ta želja je vedno na prvem mestu, zato lahko kot član naše ekipe pričakujete osebni medsebojni pristop, veliko prilagajanj in pogovorov, kako ideje najbolje izpeljati v zadovoljstvo potnikov. S tem si velikokrat delo zelo otežimo, vendar pa je na koncu nagrada tega vredna. In to je dober glas, ki se širi v deveto vas.

Smo specialisti za Dalmacijo in se ukvarjamo predvsem z organizacijo počitnic in potovanj na hrvaški obali. Potovanja pa organiziramo tudi drugod po Evropi, predvsem po Italiji, Avstriji, Balkanu,...

Opis delovnega mesta

Opis delovnega mesta:
Delo v turistični agenciji je zelo raznoliko, v grobem pa vsebuje pripravo ter prodajo turističnih paketov končnim potrošnikom.
Če imate izkušnje s pripravo aranžmajev (potovanj ali počitnic) ali s komercialo, vas bomo usmerili na to področje.

Delo poteka v pisarni, z računalnikom, s strankami in partnerji osebno, prek telefona ali maila. Če se dogovorimo za pripravo aranžmajev pa tudi na terenu, na destinacijah, kamor organiziramo naša potovanja in počitnice.

Tvoje delo bo potekalo večinoma v pisarni v Šempetru, zelo pa je zaželeno, da izkoristiš vsako priložnost za ogled namestitvenih kapacitet, destinacij, kamor vabijo drugi organizatorji na izobraževanje ali jih pripravljamo sami.

Pogoji

Pričakujemo:
Delovne izkušnje v turistični agenciji. Prodaja turističnih paketov zahteva poznavanje tega segmenta, destinacij, namestitvenih objektov,... Hrvaška je tista destinacija, ki se je najbolj dotikamo.

Iščemo osebo, ki je prijetna, komunikativna, urejena, natančna, iznajdljiva, ji ni problem sedeti 8 ur na dan v pisarni in ima željo delovati tudi izven pisarne - lahko gre za raziskavo tržišča, osebne dogovore s partnerji, obiskovanje sejmov, izobraževanj ali drugih promocijskih dogodkov.

Zahtevana znanja, sposobnosti in lastnosti:
- velike komunikacijske sposobosti, odprtost, morate imeti radi ljudi in negovati stike z njimi
- velik plus je, če znate uporabljati rezervacijske sisteme in platforme, kot so ORS, PHOBS, CATS in podobne
- nujno morate znati uporabljati Office orodja, dodaten plus pa je znanje uporabe WORDPRESSa
- izpit B-kategorije in možnost neomejenega prevoza na delo in po potrebi na terenu
- znanje hrvaškega jezika in še vsaj enega tujega jezika
- sprejemanje rezervacij je odgovorno delo, zato je zelo pomembna natančnost, skrbnost in organiziranost ter prilagodljivost na delovni čas
- dodatni plus je poznavanje družabnih omrežij in tehnoloških trendov

Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi preko portala Deloglasnik.

Jeziki:

Hrvaški (napredno)

Vozniško dovoljenje:

B

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

Nudimo:
Zaposlitev za polni delovni čas v manjši ekipi srčnih in predanih ljudi. Nudimo podporo za učenje in razvoj, pa tudi prostor za ideje in pobude. Vsi člani ekipe imajo možnost sodelovanja pri snovanju končnih produktov.

Po poskusni dobi treh mesecev se pogodba podaljša za določen čas enega leta. Po tem času pa je odprta možnost za zaposlitev za nedoločen čas.

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Druge informacije

Kategorije:

Turizem in gostinstvo

Kraj dela:

Savinjska

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj