Deloglasnik - Sodelavec za sprejem / izdajo blaga ter prodajo (m/ž) - Ljubljana - GEOSERVIS, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Sodelavec za sprejem / izdajo blaga ter prodajo (m/ž)

Ljubljana

Rok za prijavo:

  • GEOSERVIS, d.o.o.

Podjetje Geoservis, d.o.o. je pooblaščeni prodajalec in certificirani servisni center švicarskega proizvajalca Leica Geosystems. Z obsežnim naborom merskih tehnologij, instrumentov in rešitev, našim znanjem in izkušnjami omogočamo optimizacijo ter dvig produktivnosti pri vseh delovnih postopkih, povezanih z izmero prostora, oziroma pri zajemu in obvladovanju prostorskih podatkov. Industrije, ki so najpomembnejši uporabniki naših rešitev: geodezija, gradbeništvo, GIS, upravljanje infrastrukture, arhitektura, projektiranje...

Na trgu smo prisotni že preko 30 let in smo prepoznani kot zanesljiv, kompetenten in strokoven partner. Z visoko usposobljeno in izkušeno ekipo strokovnjakov zagotavljamo popolno podporo: od svetovanja pred nakupom instrumenta ali sistema, do celovite poprodajne storitve (šolanje, tehnična podpora, redno vzdrževanje, nadgradnje, kalibracijski certifikati, servis).

Poslovanje imamo urejeno v skladu s sistemom kakovosti ISO 9001, naš servis merske opreme za geodezijo in gradbeništvo je certificiran s strani proizvajalca Leica Geosystems, finančno stabilnost pa izkazujemo tudi s certifikatom premium finančne zanesljivosti.

Opis delovnega mesta

Iščemo motivirano in komunikativno osebo, ki se bo pridružila naši ekipi na delovnem mestu "Sodelavec (m/ž) za sprejem in izdajo blaga ter skrb za prodajo".

Ker boste prvi stik strank z našim podjetjem, boste odgovorni za njihovo pozitivno izkušnjo ter za tekoče poslovanje na recepciji. Skrbeli boste za usmerjanje strank na sodelavce, sprejem in izdajo blaga iz servisa ter izdajo trgovskega blaga strankam ob osebnem prevzemu. Ko boste spoznali naš nabor instrumentov, boste zadolženi tudi za prodajo enostavnejših merilnih instrumentov za obrtnike in gradbenike na pultu (laserski razdaljemeri, črtni laserji, nivelirji...) ter prevzeli skrbništvo nad spletno trgovino (urejanje artiklov, priprava ponudb, odprema blaga, oglaševanje z masovno pošto in na družbenih medijih...).

Pogoji

Pričakujemo:
- urejenost in vestnost
- dobre organizacijske sposobnosti, zanesljivost in natančnost
- konstruktivno sodelovanje v timu
- dobre komunikacijske sposobnosti
- pozitiven odnos do tehnike
- proaktivnost
- dobro poznavanje dela na računalniku (Office, SharePoint, spletna trgovina)
- poznavanje ERP (Pantheon) je prednost
- izobrazba gradbene, geodetske ali ekonomske smeri je prednost, ni pa obvezna

Če menite, da ste prava oseba za to delovno mesto, vas vabimo, da oddate svojo ponudbo za delo in življenjepis. Veselimo se vaše prijave!

Strokovna izobrazba:

V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Spretnosti:

Word, Excel, Power Point, Outlook

Kaj vam ponujamo

- pisarniško delo, kjer boste ključni del naše ekipe
- dinamično in prijetno delovno okolje (8 sodelavcev)
- dolgoročno stabilno in zanesljivo delovno mesto
- možnost dodatnega izobraževanja in razvoja
- stimulativno plačilo

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj