Deloglasnik - Planer kakovosti (m/ž) - Kandrše - Strip's d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Planer kakovosti (m/ž)

Kandrše

Rok za prijavo:

Zaposleni so ključ vsakega uspešnega podjetja, zato želimo na delovnih mestih videti ambiciozne ljudi, ki nam bodo pomagali uresničevati naše visoko zastavljene cilje. Cenimo znanje, spodbujamo ambicioznost in ustvarjalnost ter jih dopolnjujemo z možnostjo izobraževanja in nagrajevanja na različnih področjih. Sodelovanje med zaposlenimi poteka na visoki ravni pozitivne energije in odnosa do dela. Zaposlenim so omogočeni optimalni pogoji za delo ter strokovni in osebni razvoj.

Smo podjetje s skoraj 30-letno tradicijo, ki zagotavlja elektronske in mehatronske rešitve po meri na področju razsvetljave, gospodinjskih in komercialnih naprav, avtomobilske industrije, medicine, e-mobilnosti, pametne energije in interneta stvari. Konkurenčnost na evropskem trgu nam omogočajo lasten razvoj, tehnologija in proizvodnja. Z več kot 150 zaposlenimi smo eden večjih zaposlovalcev in steber gospodarstva v Zasavski regiji. Občina Zagorje ob Savi je našemu podjetju za leto 2016 v mesecu avgustu, podelila Zlato plaketo in sicer za izjemne dosežke na področju inovativnosti, profesionalnosti ter dobro začrtane vizije družbe. Naši dosežki in uspešno delovanje pa je vidno tudi v tujini, saj na trgih evropske unije beležimo večino vseh svojih prihodkov. Vabimo vas, da se pridružite našemu kolektivu, da bomo lahko skupaj ustvarjali rešitve za boljši svet in trajnostno prihodnost.

Opis delovnega mesta

Delovno mesto:

Planer kakovosti (m/ž).

Opis del in nalog:
- delo na projektih. Sodelovanje s projektno ekipo in priprava dokumentacije
- planiranje kakovosti in vzpostavitev sistema nadzora kakovosti
- izvajanje notranjih in zunanjih presoj
- pridobivanje okoljskih izjav od dobaviteljev
- sodelovanje na področju certificiranja standardov kakovosti
- preverjanje kakovosti ter reševanje reklamacij

Kraj dela: PE Kandrše.

Pogoji

Znanja in sposobnosti:
- poznavanje standardov kakovosti, ISO 9001, obvladovanje IATF 16949 predstavlja dodatno prednost
- tehnična izobrazba. Zaželjeno elektro, strojna, mehatronika.. oz. primerljive smeri
- znanje angleškega jezika pisno in govorno
- računalniška pismenost

Osebne lastnosti:
- komunikativnost
- odzivnost
- usmerjenost za dosego ciljev
- sodelovanje v timih

Jeziki:

Angleški (napredno)

Kaj vam ponujamo

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj