Deloglasnik - Višji svetovalec za prodajo (m/ž) - Ljubljana ali Nova Gorica - GEN-I, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Višji svetovalec za prodajo (m/ž)

Ljubljana ali Nova Gorica

Rok za prijavo:

Skupina GEN-I je ena najhitreje rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu. Kot eden vodilnih predstavnikov energetske industrije se zavedamo družbene odgovornosti in svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju novih rešitev za trajnostni način življenja. Hitro in odločno sledimo naprednemu tehnološkemu razvoju pri celovitem prehodu na obnovljive vire energije. Prihodnost brezogljične družbe vidimo v učinkoviti rabi obnovljivih virov energije, prilagodljivemu odjemu, elektrifikaciji in digitalizaciji. Z digitalizacijo poslovanja in uporabo najnaprednejših tehnologij za obdelovanje velikih količin podatkov zagotavljamo učinkovito implementacijo zelenih tehnologij. Zvesti ostajamo inovativnosti in sodelovanju v številnih razvojnih projektih.

Višji svetovalec za prodajo (m/ž)

Si želiš nadgraditi znanje iz področja prodaje? Ponujamo ti priložnost dela na področju podpore prodajnim aktivnostim. Pričakujemo voljo do učenja, radovednost in veliko motivacijo za doseganje visokih rezultatov, podprli pa te bomo z dodatnimi znanji in odlično ekipo. V kolikor se prepoznaš v opisu, vabljen/a.

Energetika je na pragu velikih sprememb: razpršeni obnovljivi energetski viri, elektromobilnost, nove tehnologije, digitalizacija, trajnostne rešitve, čista in decentralizirana energija za vsakogar. Z odločnimi in samozavestnimi koraki v skupini GEN-I stopamo na pot zelene transformacije in spodbujamo posameznika, da pripomore k boljši, bolj zeleni prihodnosti. Z ekipo strokovnjakov raznovrstnih področij razvijamo rešitve, ki bodo omogočile čisto energijo in razogljičenje posameznika in podjetij. Že vse od svoje ustanovitve se uvrščamo med najbolj inovativne in hitro rastoče akterje, ne le na slovenskem ampak tudi na evropskem energetskem trgu. Z enakim zagonom in še večjo motivacijo želimo spremeniti svet na bolje.

Ker velike spremembe zahtevajo najboljše, iščemo okrepitve z najboljšimi.

Lokacija dela: Ljubljana ali Nova Gorica

 

Tvoji izzivi:

  • Podpora prodajnim aktivnostim, priprava tedenskih poročil (za vodstvo in stranke), sprejemanje naročil za nakupe in odkupe pri indeksiranih produktih in drugo,
  • izvajanje nalog vezanih na upravljanje s pogodbami in ponudbami za prodajo in odkup električne energije,
  • izvajanje nalog vezanih na upravljanje s pogodbami in ponudbami za prodajo zemeljskega plina,
  • izvajanje nalog vezanih na upravljanje s pogodbami in ponudbami za prodajo energetskih storitev,
  • skrb za razvoj zalednih sistemov,
  • koordinacija aktivnosti na področju prodaje in odkupa električne energije in zemeljskega plina,
  • sodelovanje in koordinacija aktivnosti na projektih prodaje in odkupa električne energije in zemeljskega plina.

Naša pričakovanja:

  • Vsaj 3 leta primerljivih delovnih izkušenj na področju prodaje,
  • obvladovanje orodij MS Office,
  • visoko razvite komunikacijske sposobnosti,
  • proaktivnost, samoiniciativnost in motivacija za učenje,
  • aktivno znanje angleškega jezika, znanje še enega tujega jezika je tvoja prednost,
  • zaželeno poznavanje trga električne energije in zemeljskega plina.

Nudimo ti:

 

Rok prijave do vključno: 12.07.2024.

Za prijavo pošlji svojo predstavitev z življenjepisom in motivacijskim pismom v slovenskem in angleškem jeziku prek povezave za prijavo.

Prijavite se na oglas
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj