Deloglasnik - Vodja prodajnega področja (m/ž) - Žalec - PETROS d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Vodja prodajnega področja (m/ž)

Žalec

Rok za prijavo:

  • PETROS d.o.o.

PETROS d.o.o. je letos praznoval 15. obletnico delovanja. Uspeli smo ustvariti stabilno podjetje z veliko zalogami in vrhunsko boniteto! Osnovna dejavnost je tesno povezana z dobavo frekvenčnih pretvornikov Danfoss slovenski industriji, manjši del posla pa je izvedbeni inženiring. Zaradi širitve poslovanja iščemo novega sodelavca.

PETROS d.o.o. je glavni Danfossov prodajni partner za VLT Drives za Slovenijo.

Opis delovnega mesta

Iščemo vodjo prodajnega področja, ki bo po uvajanju skrbel za razvoj obstoječega posla in iskal nove poslovne priložnosti na trgu. Pri nas je poklic prodajnika zanimiv in kompleksnejši, kot si mnogi mislijo.

Zakaj je naše delo posebno?

Razbijamo predsodke:
Veliko inženirjev v Sloveniji meni, da prodaja ni zahteven proces, vreden njihovih sposobnosti. Naša resničnost je drugačna – prodaja pri nas zahteva tehnično znanje in svetovanje na visoki ravni.

Sodelovanje s strokovnjaki:
Naši sogovorniki so tehnični direktorji in vodje vzdrževanja. Tudi oni so visoko izobraženi, a prav naša specializacija jim lahko pomaga reševati njihove izzive.

Osredotočenost na slovenski trg:
Sodelujemo z največjimi slovenskimi podjetji, kar nam omogoča, da se osredotočimo na lokalne potrebe in razvijamo močne poslovne odnose.

Dinamično in raznoliko delo:
Naše delo je polno izzivov. Kombinacije različnih aplikacij, potreb kupcev in karakterjev sogovornikov delajo naš vsakdan zelo zanimiv in dinamičen.

Tehnična zahtevnost:
Izbira pravega proizvoda, svetovanje pri dimenzioniranju opreme in periferije zahtevajo poglobljeno tehnično znanje. Pogosto svetujemo tudi projektantom.

Poprodajna podpora:
Po potrebi pomagamo kupcem pri programiranju frekvenčnih pretvornikov in njihovem povezovanju s krmilniki, kar dodaja vrednost našim storitvam.

Pogoji

- univerzitetno izobrazbo elektro smeri (lahko absolvent)
- komunikativnost
- samoiniciativnost, angažiranost
- znanje angleščine

Vašo prijavo z življenjepisom pošljite preko portala Deloglasnik.

Jeziki:

Angleški (napredno)

Kaj vam ponujamo

- zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim obdobjem
- stimulativno plačilo, službeno vozilo
- mentorja s 25 leti izkušenj, možnosti za karierni razvoj in osebno rast
- maksimalna davčno razbremenjena izplačila regresa, poslovne uspešnosti, dnevnic, malice…
- prijetno delavno okolje v manjši privatni firmi
- ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem

Vrsta zaposlitve:

Nedoločen čas

Druge informacije

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj