Deloglasnik - Operater procesov - predelava (m/ž) - Zadobrova - Jata Emona d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Operater procesov - predelava (m/ž)

Zadobrova

Rok za prijavo:

  • Jata Emona d.o.o.

Opis delovnega mesta

Največja vrednost našega dela je povezovanje pravih ljudi s pravimi delovnimi mesti, zato vas vabimo, da se nam oglasite z vašo prijavo na delovno mesto:

Operater procesov - predelava (m/ž) - Zadobrova.

Delo obsega upravljanje sistema za procesno vodenje proizvodnje, spremljanje in zagotavljanje usklajenosti delovanja posameznih faz proizvodnega procesa, skladiščno poslovanje za dietetične oz. druge proizvode, zagotavljanje urejenega delovnega okolja in druga opravila, povezana z delovnim mestom.

Delo se bo opravljalo v obratu predelave jedilnih jajc na naslovu Sneberska cesta 111, 1260 Ljubljana – Polje.

Pogoji

Od vas pričakujemo, da imate srednjo izobrazbo oz. najmanj poklicno izobrazbo in sicer s področja živilstva, alternativno s področja kmetijstva ali veterinarstva. Delovne izkušnje so zaželene, niso pa nujne.

Strokovna izobrazba:

IV. stopnja – srednje poklicno izobraževanje (3 letno), V. stopnja – zaključeno gimnazijsko, srednje poklicno – tehniško izobraževanje

Kaj vam ponujamo

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

Hitra prijava
Pošlji prijatelju Tiskanje

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj