Deloglasnik - Natakar (m/ž) - Lipica, Sežana - Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Natakar (m/ž)

Lipica, Sežana

Rok za prijavo:

  • Holding Kobilarna Lipica, d.o.o.
Kobilarna Lipica je dom lipicanca in največja kobilarna z lipicanci na svetu. Njena edinstvena zgodba se je začela leta 1580, danes pa se razvija v pravi konjeniški park, ki obiskovalce povezuje s konji, konjeniško kulturo, bogato kulturno dediščino. Območje parka hkrati ponuja idilično naravno okolje za sprostitev ter številne možnosti za aktivna, edinstvena doživetja.

V konjeniškem parku Lipica, poleg doživetij v kobilarni, prijateljevanjem s preko 300 belimi konji, obiskovalce razveseljujemo z različnimi dogodki skozi celo leto. Obiskovalcem omogočamo oddih v Hotelu Maestoso ter jih razvajamo s kulinaričnimi dobrotami najboljšega, kar ponuja Kras. Poleg ljubiteljev konj, združuje Lipica na enem mestu tudi športne navdušence s področja golfa, saj lahko ti, zaradi ugodne klime, čare zelenih travnatih površin koristijo tudi skozi zimsko sezono.

Holding Kobilarna Lipica v dinamično, strokovno ter k gostu usmerjeno ekipo gostinskega osebja vabi osebo, ki je željna novih izzivov. V izredno prijetnem okolju kobilarne, ki združuje bogato zgodovino ter ponuja raznovrstna doživetja, gostom ponujamo različne gostinske produkte, ki jih prijazno postrežemo v različnih enotah in lokacijah znotraj lipiškega posestva. V kolikor si prepričan/a, da lahko na tej edinstveni lokaciji pustiš svoj pečat, te vabimo, da oddaš svojo prijavo za zasedbo delovnega mesta:

Natakar (m/ž)

Ključne zadolžitve bodo:

Izvajanje vseh operativnih nalog in del, potrebnih za tekoče in kvalitetno delo strežbe, predvsem pa:

  • prijazen sprejem gostov ter svetovanje v zvezi s ponudbo in prevzemanje naročil gostov,
  • točenje pijač in priprava napitkov ter izvajanje strokovnih storitev,
  • postrežba jedi in pijač,
  • sodelovanje s kuhinjo,
  • skrb za urejenost prostorov,
  • izvajanje sanitarno higienske predpisov (HACCP),
  • sodelovanje pri naročanju, prevzemanju in hrambi pijač,
  • zaračunavanje in obračun storitev

Kaj pričakujemo od kandidata?

  • Izobrazbo gostinske ali gastronomske smeri
  • aktivno znanje slovenskega in vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina ali italijanščina) ter pasivno znanje dveh tujih jezikov (zaželeno angleščina ali nemščina ali italijanščina)
  • osebne lastnosti (samostojnost in sposobnost timskega dela, odgovornost, prijaznost, dobre komunikacijske sposobnosti, čustvena stabilnost, natančnost, poštenost, osebna urejenost, motiviranost, ustvarjalnost, želja po delu z ljudmi)

Kaj podjetje lahko ponudi?

  • prijetno delovno okolje in urejene delovne pogoje,
  • dinamično in z izzivi prepleteno delo v lepem in prijetnem kraškem okolju,
  • redno in konkurenčno plačilo,
  • pozitivno ekipo,
  • možnost dolgoročnega sodelovanja.

V kolikor menite, da ste primeren kandidat/ka za to delovno mesto, vas vabimo, da svojo prijavo in življenjepis pošljete preko portala Deloglasnik do vključno 22.05.2020.

V besedilu razpisa uporabljeni izrazi so uporabljeni nediskriminatorno. Vaše prijave bomo obravnavali diskretno in ob spoštovanju zakonodaje, ki ureja varovanje osebnih podatkov. Prejete vloge bodo uporabljene zgolj za namene tega razpisa.

Vabljeni k soustvarjanju uspešne zgodbe skupaj z nami!

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj