Deloglasnik - Pralec v proizvodnji (m/ž) - Kranj - Axent d.o.o.
deli
Tweet
deli
Pošlji prijatelju

Ta oglas ni več aktiven. Prijava ni mogoča.

Pralec v proizvodnji (m/ž)

Kranj

Rok za prijavo:

  • Axent d.o.o.

Smo stična točka med ponudbo in povpraševanjem, med delodajalci in iskalci zaposlitve. Neradi govorimo o klasičnem najemu in posredovanju delovne sile, saj se skozi leta trudimo, da ljudje, ki prihajajo na razgovore za nas niso le številke in stranke niso le kovnica denarja in dobička.

Opis delovnega mesta

Smo ekipa zagnanih, strokovno podkovanih in vsestranskih oseb. Vsak od nas ima svoje želje in pričakovanja, ki pa se združijo v skupni cilj: Biti tu za vas!

Vodijo nas profesionalnost, srčnost, pozitivna energija in mišljenje, da skupaj zmoremo vse. V največje zadovoljstvo in ponos nam je, ko prisostvujemo poslovnim in osebnim uspehom. Takrat se namreč zavedamo, da smo na pravi poti in da delamo prav. Vedno sledimo najnovejšim smernicam in spoznanjem na področju človeških virov. Z vedno več znanja postajamo vse boljši.

To pomeni, da smo boljši tudi za vas.

Naš naročnik je uspešno podjetje z dolgoletno tradicijo v proizvodni dejavnosti. V svoj krog vabi več delovnih, odgovornih in samoiniciativnih oseb za opravljanje delovnega mesta: Pralec v proizvodnji (m/ž).

Vaše delo bo:
- izvajanje del na oddelku pranja
- nastavljane strojev
- izvajanje manjših vzdrževalnih del
- ostala dela po navodilih nadrejene osebe

Lokacija delovnega mesta: Kranj.

Pogoji

- želeno zaključeno srednješolsko izobrazbo tehnične smeri
- želene delovne izkušnje na istem delovnem mestu
- izpit za viličarja, ni pa pogoj
- resnost, odgovornost, natančnost

Zainteresirane kandidatke in kandidate vabimo, da nam svoje prijave s priloženim življenjepisom pošljejo preko portala Deloglasnik.

Kaj vam ponujamo

- večizmenski urnik
- delo v prijetnem kolektivu
- redno in stimulativno plačilo
- dolgoročna zaposlitev

Vrsta zaposlitve:

Določen čas, Nedoločen čas

PRIMERJAJTE SVOJO PLAČO

Če vas zanima, kako se vaša plača primerja z drugimi, lahko to preverite. Preprosto vnesite svoje kvalifikacije in delovno mesto, ki vas zanima, ter odkrijte, kako se uvrščate v primerjavi z drugimi. Kliknite tukaj za več informacij!

Da, zanima me

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Niste našli zaposlitve, ki vas zanima?

Nepravilen e-poštni naslov

Z vnosom elektronskega naslova soglašate, da želite prejemati obvestila o novih zaposlitvenih oglasih glede na vaše kriterije s portala Deloglasnik.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj