Deloglasnik - Iskalci
deli
Tweet
deli

Iskalci

  • Ali ste že prejeli regres za letni dopust? Ali ste že prejeli regres za letni dopust?

    V mesecu juniju smo vas, bralce našega portala spraševali, ali ste že prejeli regres za letni dopust. Podali ste nam zanimive odgovore. Prav tako dodajamo posledice, ki lahko doletijo delodajalce, ki regresa niso izplačali.

  • Kako napisati dober življenjepis? Kako napisati dober življenjepis?

    Življenjepis je osnova, s katero pridete v stik s potencialnim delodajalcem. Predstavlja vaš prvi vtis, zato je pomembno, da je odraz vaše osebnosti, veščin in izkušenj. V nadaljevanju preverite, kako napisati dober življenjepis.

  • Sodelujte v raziskavi: Kateri je najbolj zaželen delodajalec? Sodelujte v raziskavi: Kateri je najbolj zaželen delodajalec?

    Sodelujte v raziskavi Delodajalec prve izbire in osvojite dragocene nagrade!

  • Kako odgovoriti na vprašanje, kolikšno plačo pričakujete? Kako odgovoriti na vprašanje, kolikšno plačo pričakujete?

    To vprašanje postavlja številne v nelagoden položaj, saj jih skrbi, kako se bo delodajalec na odgovor odzval. Vendar pa vprašanje o plači prej ali slej najde prostor na vsakem razgovoru za delo.

  • Poletje, dopusti, vročina: Kako najti motivacijo za delo? Poletje, dopusti, vročina: Kako najti motivacijo za delo?

    Motivacija se zmanjša, ko čutite, da ste v nečem spodleteli – predvsem v službi. Da bi izpolnili vaš zadani cilj pa je pomembno, da poskusite znova. Zato vam predstavljamo 6 korakov za povrnitev motivacije in povečanje produktivnosti tudi med poletjem, ko je vroče in čakate, da lahko greste na zaslužen dopust.

Deloglasnik.si uporablja piškotke, (ang. cookies) da bi vam nudil boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem ogleda strani se strinjate z uporabo piškotkov. Preberite več o tem tukaj