Deloglasnik - Job Gostinstvo
Share
Tweet
Share

Job Gostinstvo

Kuhar (m/ž)

D.Bar, gostinstvo in turizem d.o.o.

Ljubljana

Application deadline:

- priprava živil in kuhanje jedi - organizacija in nadzor dela - izvajanje HACCP sistema in vodenje evidenc - skrb za red in čistočo delovnega...

Natakar (m/ž)

D.Bar, gostinstvo in turizem d.o.o.

Ljubljana

Application deadline:

- priprava in strežba pijače in hrane - skrb za red in čistočo delovnega okolja

Natakar (m/ž)

GOSTINSKO PODJETJE KRANJ, d.o.o., KRANJ

Kranj

Application deadline:

Strežba hrane in pijače.

Natakar (m/ž)

DAMI VISION, turizem, gostinstvo, svetovanje, trgovina in storitve, d.o.o., SLOVENSKA BISTRICA

Šmarje pri Jelšah

Application deadline:

Strežba v baru in restavraciji. Kraj opravljanja dela: Rogaška Slatina. Število delovnih mest: 2.

Pomočnik v kuhinji (m/ž)

KONEX DRUŽBA ZA TURIZEM, ŠPORT IN MARKETING, D.O.O., LJUBLJANA

Ljubljana

Application deadline:

Priprava hitre hrane.

Hotelski receptor (m/ž)

HOTEL MARKO, GOSTINSTVO, TRGOVINA IN STORITVE, D.O.O., PORTOROŽ - PORTOROSE

Piran

Application deadline:

- delo v hotelski recepciji (redna recepcijska opravila-glej skp pod kodo 4224) - administrativna opravila v zaledju s področja recepcije in...

Sobar / Sobarica

DAMI VISION, turizem, gostinstvo, svetovanje, trgovina in storitve, d.o.o.

Slovenska Bistrica

Application deadline:

Čiščenje in pospravljanje hotelskih sob. Lokacija opravljanja dela: Rogaška Slatina.

Receptor (m/ž)

DAMI VISION, turizem, gostinstvo, svetovanje, trgovina in storitve, d.o.o.

Slovenska Bistrica

Application deadline:

Dela receptorja v hotelu in občasna pomoč pri baru. Kraj dela: Rogaška Slatina.

Kuhar (m/ž)

DAMI VISION, turizem, gostinstvo, svetovanje, trgovina in storitve, d.o.o.

Slovenska Bistrica

Application deadline:

Priprava / kuhanje - zajtrk, kosilo, večerja. Kraj opravljanja dela: Rogaška Slatina.

Picopek (m/ž)

STORITVE NNB gostinstvo in turizem d.o.o.

Žalec

Application deadline:

Priprava / peka pic in pomoč v kuhinji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more