Deloglasnik - Voznik za razvoz mesa in mesnih izdelkov (m/ž) - Škofljica - Mesarstvo Blatnik d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Voznik za razvoz mesa in mesnih izdelkov (m/ž)

Škofljica

Application deadline:

Smo družinsko podjetje, ki se v osnovi ukvarja s predelavo, prodajo mesa in proizvodnjo mesnih izdelkov. Poleg proizvodnje svežega mesa in okusnih mesnih izdelkov pa imamo tudi lastne živilske prodajalne. zaradi povečanega obsega dela zaposlimo sodelavce za razvoz mesa in mesnih izdelkov po Sloveniji.

Job description

V Mesarstvu Blatnik zaposlimo:

Voznika za razvoz mesa in mesnih izdelkov (m/ž).

Vaše delo bo zajemalo:
- dostavo svežega mesa in mesnih izdelkov z manjšimi tovornimi vozili po trgovinah, gostinskih obratih
- pripravljanje vozila za razvoz
- nakladanje in razkladanje blaga
- vodenje predpisanih evidenc
- skrb za urejenost vozila, opreme in embalaže

Requirements

- najmanj vozniški izpit B kategorije
- vsaj 1 leto delovnih izkušenj
- samostojnost in odgovornost
- osebno urejenost
- komunikativnost in lojalnost
- nekaznovanost

Prijave z življenjepisom pričakujemo preko portala Deloglasnik.

Work experience:

1

Driving category:

B

What we offer

- nudimo zaposlitev za določen čas enega leta, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas
- delo v prijetnem kolektivu
- za kvalitetno opravljeno delo ponujamo stimulativno plačilo

Job type:

Temporary, Permanent

Other information

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more