Deloglasnik - Prodajalec na oddelku kruha in delikatese (m/ž) - Trzin - Spar Slovenija d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Prodajalec na oddelku kruha in delikatese (m/ž)

Trzin

Application deadline:

  • Spar Slovenija d.o.o.
  • Address: Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana

Spar temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti tako do svojih kupcev kot tudi do svojih zaposlenih. Tako smo zrasli v veliko in uspešno podjetje z varno prihodnostjo. Naša vizija temelji na izkušnjah in znanju, imamo jasen pogled v jutri. Iščemo sodelavce, s katerimi bo Spar tudi v prihodnje kos izzivu biti vedno najboljši.

Prodajalec na oddelku kruha in delikatese (m/ž)

 

Kaj pričakujemo:

  • IV. stopnjo izobrazbe trgovske ali druge smeri
  • poznavanje dela v trgovini
  • zaželeno je 1 leto delovnih izkušenj s prodajo delikates, kruha in pekovskih izdelkov
  • veselje do dela z ljudmi
  • komunikativnost

Delo obsega:

  • strežba kupcev za pultom
  • priprava delikates, kruha in pekovskih izdelkov za prodajo
  • naročanje blaga
  • skrb za ustrezen izgled in kvaliteto razstavljenega blaga
  • skrb za urejenost trgovine

Nudimo:

  • delo v sodobno opremljeni poslovalnici
  • prijetno delovno okolje
  • zaposlitev v velikem in uspešnem mednarodnem podjetju
  • zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo
  • plačevanje dodatnega pokojninskega zavarovanja

Vaše prijave pričakujemo preko portala Deloglasnik, najkasneje do 12/12/2024

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more