Deloglasnik - Referent nabave in prodaje (m/ž) - Ljubljana - Alarm automatika d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Referent nabave in prodaje (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Alarm automatika d.o.o.

Alarm automatika d.o.o. je vodilno podjetje v jugovzhodni Evropi na področju integracije sistemov tehničnega varovanja (video nadzor, protivlomni alarmi, požarni alarmi, video domofonski sistemi, kontrola pristopa in registracija delovnega časa, integracija, centralizacija itd.). V 33 letih obstoja beležimo nenehno rast prometa, število zaposlenih, produktivnosti in drugih kazalnikov uspešnosti. Imamo lastna podjetja v 11 državah, več kot 200 zaposlenih, lasten razvoj programske opreme za integracijo sistemov tehnične zaščite, nagrajene inovacije in razvejano mrežo regionalnih partnerjev.
https://www.alarmautomatika.com/sl/

Job description

Zakaj je to prava priložnost za vas?

Si želite delati v dinamičnem okolju, kjer vsak dan prinaša nove izzive in priložnosti za učenje? Če ste organizirani, komunikativni in vam prodaja ni tuja, imamo pravo priložnost za vas!

Pridružite se uspešnemu podjetju in izkoristite svoj potencial na delovnem mestu, ki vključuje redno delo z izdelavo računov in ponudb za stranke ter dnevno komunikacijo in sodelovanje s strankami. Vodili boste naročila opreme pri dobaviteljih, predvsem pri matičnem podjetju Alarm automatika d.o.o. Rijeka in odgovarjali boste na prodajna povpraševanja in sodelovali pri prodajnih aktivnostih. Zadolženi boste za prevzem in izdajo opreme ter administracijo B2B portala, kar vključuje urejanje kataloga in ažuriranje cenika.

Requirements

Kaj iščemo?
Iščemo osebo z ekonomsko ali tehnično izobrazbo, ki ima odlične organizacijske, administrativne, komunikacijske in prodajne sposobnosti. Idealen kandidat mora biti natančen in zanesljiv, z visoko mero odgovornosti, prizadevnosti in iniciativnosti pri delu ter nagnjenosti k novim tehnologijam. Zahtevano je poznavanje MS Office paketa in hrvaškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje angleškega jezika. Iščemo timskega igralca z visokimi standardi delovne etike in poštenosti ter z vozniškim dovoljenjem B kategorije. Zaželene so izkušnje na podobnih delih.

Zaželeno je poznavanje sistema tehničnega varovanja in delo s sistemom Pantheon.

Če ste proaktivni, usmerjeni k timskemu delu in doseganju dogovorjenih ciljev ter pripravljeni na neprekinjeno izpopolnjevanje znanja, bomo z veseljem prejeli vašo prijavo in življenjepis s podrobnim opisom delovnih izkušenj.

Professional qualification:

V. level – Secondary general, professional and technical education, VI/1. Higher vocational education, VI/2. Higher professional education/ 1st Bologna level, VII. University programs / 2nd Bologna level

Languages:

English (basic), Croatian (basic)

Driving category:

B

Skills:

Word, Excel, Power Point, Outlook, Internet

What we offer

- delovno razmerje za nedoločen čas (s poskusno dobo)
- stimulativno okolje in nagrajevanje
- strokovno izpopolnjevanje in usposabljanje
- delo v strokovnem in dinamičnem kolektivu v prijetnem okolju

Job type:

Permanent

Other information

Work regions:

Osrednjeslovenska

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more