Deloglasnik - Vodja izmene (m/ž) - Ljubljana - Global fast food S, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Vodja izmene (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Global fast food S, d.o.o.
  • Address: Erbežnikova ulica 2, 1000 Ljubljana

Vodja izmene

Kaj ponujamo:

  • fleksibilen delovni čas
  • 2 prosta dneva v tednu
  • izplačilo malice 7,96€ na dan
  • možnost zaposlitve za polni ali skrajšani delovni čas
  • praktični in online trening
  • odprte možnosti za nadaljnji razvoj (trenerji, vodje izmen, upravitelji restavracij)
  • izkušena in edinstvena ekipa, s katero bo tvoj delovni čas tekel bolj sproščeno in na katero se boš lahko vedno zanesel in ti bo pomagala

Kaj počnemo:

  • organizacija in vodenje izmene po dnevnih prioritetah
  • izmensko vodenje ekipe
  • predanost in skrb za gosta
  • ves čas se osredotočamo na odlično storitev
  • pripravo in podporo višjim vodjem izmene pri doseganju mesečnih ciljev restavracije
  • sodelovanje pri operativnih nalogah restavracije
  • izobraževanje in aktivna uporaba orodij KFC pri vsakodnevni organizaciji dela
  • dodatna mesečna usposabljanja in izobraževanja za vaš osebni razvoj in pot do skupnega napredka

Kako napredovati:

KFC nenehno spremlja napredek vseh zaposlenih in aktivno sodeluje pri vaši osebni rasti in razvoju.

Pri nas vaš potencial nima meja!

Na vas je, da si date priložnost, na nas pa, da to priložnost spremenimo v vaš prvi korak k skupnemu uspehu.

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more