Deloglasnik - Pomočnik dietnega kuharja III v ZSV (m/ž) - Ljubljana - Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS - Soča
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Pomočnik dietnega kuharja III v ZSV (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS - Soča

Izvajamo celostno rehabilitacijo z namenom izboljšati kakovost življenja pacientov in vračanja v ustrezno življenjsko okolje.

Job description

Zaposlimo Pomočnika (dietnega) kuharja III v ZSV (J033035).

Opis delovnega mesta:
- samostojna priprava toplih napitkov in hladnih jedi
- delitev obrokov na liniji in na tablet traku
- pomoč kuharju pri pripravi toplih obrokov
- vzdrževanje čistoče v kuhinji, strojev in kuhinjskega pribora

Requirements

Pričakujemo:
- poznavanje pravil HACCP sistema,
- nižjo poklicno izobrazbo smeri gostinstvo in turizem,
- samostojnost pri delu, natančnost, zanesljivost, komunikativnost, samoiniciativnost

Prijave sprejemamo do vključno 9. septembra 2024, skupaj z dokazili o izpolnjevanju pogojev in življenjepisom, preko portala Deloglasnik.

Professional qualification:

III. level – Secondary vocational education (2 years)

What we offer

- zaposlitev za določen čas, zaradi nadomeščanja daljše bolniške odsotnosti
- delo v sodelovanju s strokovnim timom
- polni delovni čas
- možnost brezplačnega parkiranja na lastnem parkirišču
- poskusno delo 1 mesec
- mesečno plačilo v skladu z zakonodajo za javni sektor

Job type:

Temporary

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more