Deloglasnik - Vzdrževalec (m/ž) - Škofljica - Iskra, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Vzdrževalec (m/ž)

Škofljica

Application deadline:

  • Iskra, d.o.o.

Iskra je največje nacionalno podjetje na področju avtomatizacije procesov, komunikacijskih in varnostnih sistemov za distribucijo električne energije, prenosnih in omrežnih sistemov, komunikacij preko visokonapetostnih linij, avtomatizacije železniškega in cestnega prometa ter programskih rešitev s področij energetike. Naša moč pa ne leži le v tehnologiji in izdelkih, temveč izvira iz dolgoletne zgodovine podjetja, pisane s strani izumiteljev, predanih sodelavcev in briljantnih inženirjev. S 75 letno tradicijo smo danes prisotni v preko 80ih državah z globalno prodajno mrežo in veljamo za vodilnega regijskega ponudnika industrijskih rešitev in najsodobnejših elektrotehničnih izdelkov. Z ekipo preko 1.100 zaposlenih smo po Sloveniji razporejeni v petih enotah Kranj, Semič, Šentvid pri Stični, Glinek in Ljubljana, v BiH pa v Laktaših, odlikuje pa nas tudi ekipa v štirih razvojnih oddelkih. Skupini Iskra smo pridružili še dve podjetji na Hrvaškem; Elka in Iskra Shipyard Šibenik.

Job description

- vzdrževanje elektroinštalacij objekta
- vzdrževanje elektroinštalacij opreme
- upravljanje energetskih naprav (ogrevanje, komprimiran zrak …)
- občasno strojno vzdrževanje

Requirements

- ustrezno izobrazbo s področja strojništva, elektro smeri ali mehatronike (orodjar, strojni ključavničar, oblikovalec kovin, električar, mehatronik, stronjnik ipd.)
- delovne izkušnje na podobnih delih vzdrževanja
- vozniški izpit B-kategorije
- samostojnost, zanesljivost, natančnost, odgovornost do dela…

Prednost boste imeli kandidati, ki imate izkušnje in kompetence s področja vzdrževanja orodij, strojev in naprav v proizvodnih dejavnostih.

Professional qualification:

III. level – Secondary vocational education (2 years), IV. level – Secondary professional education (3 years), V. level – Secondary general, professional and technical education

Driving category:

B

What we offer

- možnost dolgoročne zaposlitve v podjetju z dolgoletno tradicijo, visoko prepoznavnostjo ter ugledom na mednarodnih trgih, ki je eno izmed najhitreje rastočih v regiji
- zanimivo in dinamično delo v prijetnem kolektivu
- odlične možnosti za izobraževanje, osebni ter strokovni razvoj in izmenjave izkušenj v mednarodni korporaciji
- možnost koriščenja počitniških kapacitet v Termah Olimia

Job type:

Temporary, Permanent

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more