Deloglasnik - Gostinski administrator (m/ž) - Postojna - Postojnska jama, d.d.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Gostinski administrator (m/ž)

Postojna

Application deadline:

  • Postojnska jama, d.d.

Job description

V ekipo gostinskega dela Parka Postojnska Jama delodajalca Postojnska jama d.d. vabimo dinamično in proaktivno osebo za opravljanje dela na delovnem mestu:

Gostinski administrator (m/ž).

Vaše delo bo obsegalo:
- dnevni pregled delovnih nalog za kuhinjo ter priprava plana porabe materiala glede na povpraševanje
- odgovornost za interne prenose blaga/premike živil med gostinskimi obrati
- skrb za dnevno pripravo in vodenje različnih evidenc: malice zaposlenih, opravljene ure zaposlenih ipd.
- sodelovanje z vodjem gostinstva pri pripravi cenikov, določanju cen ter uvrščanjem artiklov na cenike in spremljanje gibanje cen
- obračun izdanega blaga/storitev (vavčerji) gostom, t.j.: od skupin, penzionskih zajtrkov in večerij
- skrb za HACCP v kuhinjah vključno s popisi temperatur in čiščenjem
- sodelovanje z različnimi oddelki družbe ter zunanjimi dobavitelji/partnerji
- pregled nad delovno obleko zaposlenih v kuhinjah (naročanje, odjave, zamenjave, reklamacije …)
- skrb za čistočo in urejenost delovnih prostorov ter upoštevanje vseh predpisov iz varstva pri delu
- izvajanje vseh nalog v skladu z zakoni, internimi predpisi ter navodili vodje
- izvajanje drugih nalog skladno z delovno usposobljenostjo, navodili oziroma po nalogu vodje

Skrb za zaloge in mesečne inventure (štetje, tehtanje, …) za doseganje optimalne količine zalog, kar vključuje:
- sprotne odpise in popise materiala,
- skrb za pravilno/dnevno vodenje evidenc o nabavi in porabi živil v nabavnem programu (urejanje šifrantov, povezovanje artiklov s ceniki, priprava normativov, …)
- pripravo mesečnih zaključkov ter obračuni kuhinjskih marž

Delo z blagajnami:
- izvajanje dnevnih zaključkov
- vnos in urejanje cen na blagajnah
- vnos in urejanje šifer za zaposlene ter študente

Requirements

- doseženo V. oz. višjo stopnjo izobrazbe
- poznavanje materialov in živil, ki se uporabljajo v gostinstvu
- doslednost in redoljubnost, poštenost, natančnost, analitičnost
- poznavanje HACCP sistema
- dobre komunikacijske in organizacijske sposobnosti ter
- odlično znanje slovenskega jezika, znanje dodatnega tujega jezik je zaželeno

Prednost pri izbiti bodo imeli kandidati z izkušnjami z delom v kuhinji in poznavanjem organizacije komercialne kuhinje, kot tudi z izkušnjami iz gostinstva.

Professional qualification:

V. level – Secondary general, professional and technical education, VI/1. Higher vocational education, VI/2. Higher professional education/ 1st Bologna level

Languages:

Slovenian (excellent)

What we offer

- zanimivo, samostojno in odgovorno delo v uveljavljenem podjetju
- praviloma dopoldansko delo, skladno z urnikom obratovanja kuhinje
- redno zaposlitev in delo v prijetnem kolektivu
- možnost osebnega razvoja in dodatnega izobraževanja
- možnost napredovanja, stimulativno plačilo in nagrajevanje uspešnosti

Job type:

Temporary, Permanent

Other information

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more