Deloglasnik - Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž) - Ljubljana - Interblock d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • Interblock d.o.o.

Interblock je vodilni proizvajalec luksuznih elektronskih igralnih naprav z več kot 30 letno tradicijo v igralniški industriji. Svetovno prepoznavna blagovna znamka Interblock s svojim inovativnim pristopom ter s kvaliteto svojih produktov kontinuirano določa merilo v industriji. Podjetje je prisotno na svetovnem tržišču, s sedežem podjetja v Mengšu in večjimi hčerinskimi družbami v Las Vegasu, Macau in Sydneyu. Podjetje je znano po inovativnih rešitvah, miselnosti, ki je usmerjena v doseganje ciljev in fleksibilnem delovnem okolju.

Iščemo motivirane oblikovalce zvoka, ki želijo delovati v globalno prepoznavnem in uspešnem podjetju. K prijavi vabimo kandidate z izkušnjami na področju oblikovanja zvoka.

Pridružite se nam na delovnem mestu:

Oblikovalec zvoka - Sound designer (m/ž)

Lokacija dela: Ljubljana

Odgovornosti:

  • izdelava zvočnih učinkov in glasbene spremljave za igre, z uporabo internih posnetkov, komercialnih knjižnic in avtorskih del
  • priprava zvočnih vsebin glede na tehnične zahteve in dobre prakse
  • primernost in pravočasnost zvočnih vsebin glede na potrebe posameznega projekta
  • spremljanje trendov in tehnologij v panogi ter vključevanje le-teh v svoje delo

Zahteve delovnega mesta:

  • več kot 2 leti delovnih izkušenj na področju oblikovanja zvokov, prednost imajo kandidati z izkušnjami v igralništvu
  • izrazita želja in strast do zvočnega oblikovanja ter dobro razumevanje tehničnih zahtev in težav pri ustvarjanju zvoka za interaktivne produkte.
  • izkušnje z ustvarjanjem zvočnih pipeline-ov
  • visoka stopnja strokovnosti z uporabo profesionalne zvočne strojne in programske opreme
  • sposobnost konstruktivnega sprejemanja povratnih informacij in popravljanja zvočnih učinkov za doseganje želenih rezultatov

Delo je za nedoločen čas s šest mesečnim poskusnim delom. Več o prednostih dela v Interblocku, vam zaupamo na osebnem srečanju.

 

Prijavite se lahko prek portala Deloglasnik življenjepisom v slovenskem in / ali angleškem jeziku, skupaj z dokazili o izpolnjevanju pogojev in predstavitvijo do 09/20/2024

Fast apply
Send to friend Print

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more