Deloglasnik - Računovodja - sodelavec v finančni kontroli (m/ž) - Sežana - NEWREFS, trgovina in storitve, d.o.o.
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Računovodja - sodelavec v finančni kontroli (m/ž)

Sežana

Application deadline:

  • NEWREFS, trgovina in storitve, d.o.o.

KDO SMO IN S ČIM SE UKVARJAMO

Podjetje Newrefs Ship Supply neposredno sodeluje z največjimi lastniki križark, za katere zagotavljamo rezervne dele, komponente in potrošni material. Naša ponudba vključuje vse, kar je potrebno za nemoteno delovanje strojnice, palube in hotelskega oddelka.

NAŠA MISIJA

Vedno si prizadevamo za čim hitrejšo rešitev izzivov, s katerimi se naše stranke srečujejo v življenjskem ciklu ladje. Pomembno nam je, da je izkušnja naših strank izjemna, saj ne ponujamo le izdelkov, temveč tudi naše storitve. Naše poslanstvo je zagotavljanje visokokakovostnih ali vrhunskih nadomestnih delov, bodisi originalnih ali kompatibilnih, s čimer zagotavljamo maksimalno funkcionalnost, zanesljivost in varnost.

Z našimi strankami želimo graditi trajne odnose, ki temeljijo na zaupanju in strokovnosti ter medsebojnem sodelovanju.

NAŠA VIZIJA

Naš cilj je postati prva izbira za naše stranke, ko iščejo rešitve in storitve. Morda nismo najcenejši, vendar verjamemo, da sta kakovost in zanesljivost neprecenljivi. V podjetju smo se zavezali, da postavimo kakovost na prvo mesto.

Prav tako želimo biti prva izbira za naše zaposlene. Naš cilj je ustvariti zgledno delovno okolje brez stresa, kjer ima vsak posameznik priložnost za rast in se počuti prijetno.

NAŠA EKIPA

Našo ekipo sestavljajo visoko usposobljeni in motivirani strokovnjaki, ki si delijo strast do odličnosti in inovativnosti. Verjamemo v stalno izobraževanje ter ustvarjanje spodbudnega in timsko naravnanega delovnega okolja, kjer ima vsak član možnost strokovno rasti in prispevati k uspehu podjetja.

PROSTO DELOVNO MESTO:

RAČUNOVODSTVO – FINANČNA KONTROLA

ZAKAJ DELATI Z NAMI

Ponujamo edinstveno priložnost, da se pridružite dinamičnemu in hitro rastočemu podjetju. Če iščete spodbudno kariero v fascinantnem sektorju in hrepenite po spremembah, se nam pridružite ter prispevajte k našemu uspehu in rasti.

Pri nas boste imeli vedno priložnost za učenje, saj se zahteve nenehno spreminjajo, obenem pa delujemo v mednarodnem okolju.

KOGA IŠČEMO: OKREPITVE V RAČUNOVODSTVU in FINANČNI KONTROLI

Iščemo tako manj izkušene kot tudi izkušene strokovnjake, ki bi se radi pridružili naši ekipi za finančno kontrolo.

OPIS DELA:

Kandidat bo odgovoren za komunikacijo z našimi strankami (predvsem lastniki križark), različnimi dobavitelji in bankami glede plačilnih transakcij. Skrbel bo za evidentiranje in vodenje vseh vhodnih in izhodnih računov, nadzor nad finančnimi tokovi podjetja ter evidentiranje vse potrebne dokumentacije.

PRIČAKOVANJA:

  • Profesionalnost in integriteta
  • Proaktiven pristop
  • Tekoče znanje angleškega in slovenskega jezika (angleščina se uporablja za interno komunikacijo in komunikacijo s poslovnimi partnerji)
  • Sposobnost dela v timu
  • Zavezanost dolgoročni strokovni sodelovanju

Vrsta pogodbe:
Pogodba za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem.

Delovno mesto:
Naše delovno mesto se nahaja v Sežani (Slovenija), v bližini italijanske meje, in ponuja veliko parkirišče. To delovno mesto ne zahteva potovanj. Če pa se potovanja izjemoma pojavijo, so redno nadomeščena in plačana.

Delovni čas:
Delovni čas je od ponedeljka do petka, od 8:00 do 16:00. Vedno si prizadevamo, da se izognemo nadurnemu delu, saj želimo preprečiti stres in utrujenost zaposlenih. Včasih je nadurno delo potrebno, vendar le v izjemno nujnih primerih. Nadure so vedno ustrezno plačane.

Plača:
Plača bo predlagana glede na izkušnje kandidata. Naš namen je vlagati v zaposlene in jih osrečiti.

Uvajanje, usposabljanje in izobraževanje:
Kandidata bomo ves čas izobraževali, saj si prizadevamo, da naša ekipa ohrani visok strokovni nivo. Kandidat bo imel tudi možnost, da sam izbere in se odloči za dodatna izobraževanja, ki bodo pripomogla k njegovemu strokovnemu razvoju.

Prošnjo s podatki o dosedanjih izkušnjah in življenjepisom pošljite preko portala Deloglasnik.

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more