Deloglasnik - Strokovni sodelavec VII/2 (I), šifra J017136 (m/ž) - Ljubljana - AJPES
Share
Tweet
Share
Send to friend

This ad is not active. Ad application not possible.

Strokovni sodelavec VII/2 (I), šifra J017136 (m/ž)

Ljubljana

Application deadline:

  • AJPES

Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve je v obdobju 2002-2024 postala eden izmed ključnih akterjev, ki v Sloveniji zagotavlja transparentnost poslovnega okolja in z objavo množice podatkov o podjetjih in njihovem poslovanju skrbi za varnost udeležencev v pravnem prometu. V tem obdobju je vzpostavila in upravlja številne registre, spletne servise in orodja, iz katerih je moč pridobiti informacije za varnejše in bolj pregledno poslovno okolje.

Če si želite zaposlitve v instituciji kot je Agencija Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES), vam lahko ponudimo zaposlitev v Službi za pravne, kadrovske in druge splošne naloge na področju kadrovskih nalog, na naslovu Tržaška cesta 16, Ljubljana, v kateri objavljamo prosto delovno mesto

STROKOVNI SODELAVEC VII/2 (I), šifra J017136 (m/ž) - za nedoločen čas

Glavne delovne naloge kandidata bodo:

  • vodenje najzahtevnejših postopkov in spremljanje predpisov s področja dela;
  • sodelovanje pri izvajanju projektnih nalog;
  • sodelovanje pri pripravi predpisov, navodil in drugih aktov s področja delovnopravnih in organizacijsko kadrovskih zadev;
  • sodelovanje pri pripravi predpisov s področja dela;
  • sodelovanje z organizacijskimi deli AJPES in drugimi institucijami;
  • predlaganje novih organizacijskih rešitev in racionalizacija postopkov dela v službi;
  • samostojno izdelovanje najzahtevnejših informacij, analiz in poročil s področja dela;
  • vodenje evidenc s področja delovnih razmerij ter izdelava poročil in gradiv z delovnega področja;
  • vzdrževanje in ažuriranje baz podatkov kadrovske evidence in e-personalne mape;
  • pripravljanje analiz in drugih strokovnih podlag za odločanje;
  • izvedba kadrovskih postopkov ter skrb za zakonitost postopkov;
  • izvedba postopkov za javne razpise prostih delovnih mest;
  • administrativno urejanje kadrovskih zadev v zvezi z nastopom novozaposlenih ali prenehanjem delovnega razmerja;
  • sodelovanje pri izvajanju nalog s področja varnosti in zdravja pri delu;
  • priprava podatkov za obračun plač, nadomestil in drugih stroškov dela;
  • sodelovanje pri pripravi aktov, predpisov, navodil in drugih aktov;
  • vodenje in odločanje v upravnih postopkih in
  • opravljanje drugih najzahtevnejših nalog s področja dela službe.

Pogoji:

  • za VII/2 tarifni razred: univerzitetni program (prejšnji) ali magisterij stroke (2. bolonjska stopnja) družboslovne smeri;
  • najmanj 6 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu iste stopnje izobrazbe ali za eno stopnjo nižje;
  • tekoče znanje slovenskega jezika;
  • zelo dobro znanje angleškega jezika;
  • strokovni izpit iz upravnega postopka za vodenje in odločanje na drugi stopnji;
  • 6-mesečno poskusno delo.

V primeru, da kandidat nima opravljenega strokovnega izpita, mora strokovni izpit iz upravnega postopka opraviti v treh mesecih od sklenitve pogodbe o zaposlitvi.

Za izvajanje nalog je priporočena: profesionalnost, integriteta, dobra usposobljenost kandidata za delo s standardnimi programskimi orodji MS Office in sodobnimi komunikacijskimi orodji, s splošnimi informacijskimi orodji za pripravo dokumentov, podatkov in analiz ter HRM sistemi za vodenje kadrovske evidence, registracije delovnega časa in potnih nalogov. Pričakovano je strokovno znanje kandidata s področja delovnopravne zakonodaje, uslužbenskega in plačnega sistema ter njihove uporabe v praksi ter poznavanje predpisov s področja varstva osebnih podatkov.

Pričakovane kompetence kandidata: pričakujemo samostojnost, logično in analitično razmišljanje, interdisciplinarnost, samoiniciativnost, samoorganiziranost, ustvarjalnost in inovativnost, timsko delo, vodstvene sposobnosti, strokovnost in funkcionalno usposobljenost, zavzemanje za kakovost, pripadnost in etičnost, komuniciranje ter natančnost. Zaželeno je, da ima kandidat vozniški izpit B kategorije.

Možna je brezplačna uporaba parkirišča, hibridno delo (po uspešno opravljenem poskusnem delu) in zagotovljeno mentorstvo ob uvajanju. V AJPES ponujamo zanimivo in dinamično delo, možnost razvoja kompetenc in strokovnih znanj, osebni razvoj ter izmenjavo izkušenj in delovnih praks.

Osnovni plačni razred delovnega mesta: 41 (oz. bruto: 2.283,67 €).

Z izbranim kandidatom bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom. Izbrani kandidat bo delo opravljal v poslovnih prostorih Centrale AJPES Ljubljana, na naslovu Tržaška cesta 16, Ljubljana, v Službi za pravne, kadrovske in druge splošne naloge. Rok za prijavo je 14 dni od objave javnega razpisa na spletni strani AJPES, na Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje in na zaposlitvenem portalu Deloglasnik.

Vabimo vas, da pisne ponudbe s kratkim življenjepisom, opisom strokovnih znanj, pridobljenih veščin in delovnih izkušenj ter s priloženimi dokazili o izpolnjevanju zgoraj navedenih razpisnih pogojev pošljete do 30. 7. 2024 na naslov AJPES, Služba za pravne, kadrovske in druge splošne naloge, Tržaška cesta 16, 1000 Ljubljana, z označbo »STROKOVNI SODELAVEC-SPKSN«. Za pisno obliko prijave se šteje tudi elektronska oblika, poslana preko portala Deloglasnik, pri čemer veljavnost prijave ni pogojena z elektronskim podpisom.

Neizbrane kandidate bomo o izbiri po elektronski poti pisno obvestili v osmih dneh po zaključenem postopku izbire na elektronski naslov kandidata, ki ga je sporočil v ponudbi za namen obveščanja o neizbiri. Za dodatne informacije pokličite v kadrovsko službo AJPES, tel. št. 01/4774-139.

Opomba: uporabljeni izrazi, zapisani v moški spolni slovnični obliki, so uporabljeni kot nevtralni za ženske in moške.

Številka: 110-47/2024-1

Ljubljana, 16. 7. 2024

Compare your salary

If you are interested in how your salary compares to others, you can check it. Simply enter your qualifications and the position you are interested in, and discover how you rank compared to others. Click here for more information!

Yes, I'm interested

Haven't found any interesting job ads?

Haven't found any interesting job ads?

Invalid email

By entering my email address, I confirm that I want to be notified of any new job postings that match interests listed in my MojPosao profile.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more